cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SIFIR A34 5G BATARYA DÜŞÜK PERFORMANS

(Topic created on: 02-15-2024 05:37 PM)
870 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Dün Türkcell bayisinden yeni bir A34 5G cihaz aldım. Yanında da Orijinal Söylenen 25W Yeni Model Samsung Adaptör Aldım. Fotoğraf Aşağıda... Cihaz %100 den %5 e 5 saat kadar dayandı diyebilirim. Diğer cihazımda A34 5G ve onda maalesef sahte adaptör kullandığım için batarya sağlığını 1 yılda %80 e düşürmüştüm. Neyseki sigorta yaptırmıştım da sigortaya verdim. Velhasıl aşağıdaki değerler doğrultusunda bana ne söyleyebilirsiniz?

image

image

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bir önceki adaptörümü de Türkcell pasajdan almıştım. Ve sahte çıkmıştı. Bu sefer ise direk mağazadan aldım. Gerçekten şaşırtıcı
0 Likes
Limoncu
Active Level 4
Galaxy A
Yazılara dokununca hafiften kabartmalı benimki teknosadan aldim20240215_181844_1000000655_1708010326.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yani biraz kabartma hissiyatı var. Ama yazı fontu çok sahteyi anımsatıyor.
0 Likes
Limoncu
Active Level 4
Galaxy A
Bide 5 saat ekran süresi almışsın. Yeni diye normal diyenler olmuş, hiç sanmam hocam benimkide yeni ilk gunlerde baktım kac saat erkan suresi veriyor diye 8,9 saat veriyordu A34
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bende ona şaşırdım bu değerler normal olmamalı. Ben bir bilgisayar teknik servisi personeliyim ve laptop bataryaları değiştirdiğimizde her zaman ilk kullanım çok yüksek şarj ömürlerine uzanıyordu
0 Likes
Limoncu
Active Level 4
Galaxy A
Aynen hocam banada tuhaf geldi bilemiyorum
0 Likes
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Telefon daha yeni bir günlük, pil kendini bir ya da iki hafta gibi bir sürede adapte edecektir. Sıfır telefonlarda olan bir şey. Düzelmezse servisle görüşün derim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Peki adaptör ısı durumları nedir. Benimkisi aslında ortalama bir adaptör ne kadar ısınırsa o şekilde diyebilirim.
0 Likes
ApolloA345G
Active Level 6
Galaxy A
Hızlı şarjdayken ısınıyor benimkide, eski telefonum tecnoydu onda da hızlı şarj vardı o da ısınıyordu. Sıcaklığı orta bir sicaklik denebilir aşırı değil.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eski adaptörümün yazı tipi stili ile bunun ki çok benzer. Sanırım en kısa sürede iade isteyeceğim mağazadan.
0 Likes