cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A35 2 Aylık Kullanıcı Deneyimleri

(Topic created on: 06-02-2025 02:57 PM)
218 Views
lw1zy
Active Level 4
Options
Galaxy A
Güçlü ve Şık Tasarım: Kılıfsız bir şekilde düşürdüğüm 2-3 kere oldu sert zeminlere fakat en ufak bir çizik dahi görünmüyor. Bu modele güçlü yapısından 1 puan ekliyoruz.

IP67 Su Sertifikasıyla Su Dayanıklılığı:
Model Orta Segment bir cihaza göre iyi korunuyor. Islak elle dokunmak gram zarar vermiyor. Cesaret edip denediğim suya sokma deneyinden başarıyla geçti. Bu yüzden haneye 1 puan daha ekliyoruz.

Orta Segment'e Göre Güçlü Donanım
Exynos 1380 Quartz ile gelen cihaz, oyunlarda başarılı performanslar sergiliyor. Aynı zamanda temel ve iyi bir soğutma sistemi genel olark iyi işler çıkarıyor.
PUBG-) 60 FPS
Wild Rift-) 120 FPS
Call of Duty-) 60 FPS
Bu yüzden cihazımızın hanesine 1 puan ekleniyor.

Kamera Donanımı
Gündüz ve gece çekimleri ile harika video ve fotoğraflar sunan Galaxy A35, Galaxy Ai ile destekleniyor. 
İşte hanemize 1 puan daha

Uygun Fiyat
Ülkemizde 15.000 civarlarında satılan cihaz, fiyatını sonuna kadar hak eden, premium bir hissiyata sahip.

Batarya
Hızlı ve süper hızlı şarj destekleyen 5000 mAh bir batarya, gün içerisinde ister oyun, ister sosyal medya veya finans olsun bir gününüzü sabahtan akşama kadar rahatça çıkarabiliyor. Dolayısıyla hanemize bir puan daha ekliyor.

Stereo Hoparlörler
Çift Hoparlöre sahip cihaz, Dolby Atmos desteği ile gerçekten doygun ve yüksek sesli net sesler oynatabiliyor.

Ekran Özellikleri
Corning Gorilla Glass Victus+ ile korunan ekran. Düşme ve darbelere karşı gayet sağlam. 1000 nit'e varan parlaklık ve ayrıca renk kalibrasyonu ile güneşli havalarda kullanmak gayet rahat. 120 Hz adaptif ekran yenileme hızıyla oyunlarda yüksek fps çalıştırabilirken. Sistemde ve sosyal medyada gezinmek gayet keyifli.

Yazılım Desteği
Android 14 veri tabanlı One UI 6.1 ile piyasaya sürülen cihaz, geçtiğimiz haftalarda Android 15 veri tabanlı One UI 7' ye geçiş yaptı. Gerek arayüz tasarımı ve akıcılığı, gerek telefonun hızına hız katıldı. Ayrıca ilk işletim sistemi güncellemesini alan cihaz, daha 3 işletim sistemi, 6 yıla yakın güvenlik güncellemesi alacak. Bu da telefonun ömrünü uzatıyor.
Hanemize 1 puan daha.

Genel Bakış:
Orta Segment sınıfında 15.000 TL civarında ülkemizde satılan Galaxy A35, bütün yaş gruplarına hitap edebilecek bir fiyat performans ürünü. Düşük bütçe ile yüksek performans sunan cihaz, dolayısıyla ara sıra nadir de olsa kasma yapabiliyor. Bunu da Orta Segment oluşuna verelim. Kısacası 2025'in Haziran ayında hala güçlü ve iş gören 5G destekleyen bir telefona sahip olmak isterseniz, Galaxy A35 düşünebileceğiniz seçenekler arasında olabilir. Yazıyı buraya kadar okuduysanız teşekkür eder, iyi günler dilerim.

9 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
A35te Exynos 1380 var.
lw1zy
Active Level 4
Galaxy A
Ufak bir klavye hatası. Uyardığınız için teşekkür ederim😊🙏
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
😊🙏
CoderGamer65
Active Level 7
Galaxy A
Awesome intelligence var hocam bütün Galaxy AI özellikleri yok
0 Likes
lw1zy
Active Level 4
Galaxy A
Galaxy Ai başlığı altında toplanıyor diye böyle yazdım. Kendi çapımda bir yazı hazırlamak istedim ufak tefek yanlışlarım olabilir uyardığınuz için teşekkürler hocam
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy A
Benim A54te de aynı işlemci var one ui 7 sonrası optimize oldu
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy A
Hangi AI özellikleri var bu arada
0 Likes
XASQUEL
Expert Level 5
Galaxy A
A54te awesome intelligence yok
0 Likes
HKN006
Active Level 7
Galaxy A
Hepsine katılıyorum ama batarya performansı iyi değil 1 yıllık deneyimle söylüyorum :)