cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SAMSUNG A73

(Topic created on: 05-09-2023 09:49 PM)
311 Views
ilkersrt
Active Level 1
Options
Galaxy A

Yeni aldığım samsung a73 telefonum birden kitlenip kilit ekranına dönüyor ve bazen dokunmatik çalışmıyor. Çok üzgünüm çünkü bu paralar kolay kazanılmıyor. Çaresi var mı bu sorunu yaşayan var mı ? Yardımcı olur musunuz? Telefonu vatandan aldım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba ilkersrt,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Açıkçası ben senin yerinde olsaydım yazılım güncellemelerini yapardım Eğer düzelmezse yeni gelecek güncellemeyi beklerdim Eğer yeni gelen güncelleme sorunu çözmese telefonu sıfırlardım yine düzelmezse servise teslim edip değişim talebi ederdim kabul etmezlerse de yaptırırdım Yani bu yöntemleri uygulamaktan başka da çare yok zaten.
ilkersrt
Active Level 1
Galaxy A
Hepsini yaptım başına gelen başka biri varsa çözüm var mı diye yaptım açıkcası
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hepsini mi yaptın bu önerdiklerimin?
Servise bile gönderdiysen servis sorunu çözemediyse Eğer tüketici hakem heyetine başvur.
ilkersrt
Active Level 1
Galaxy A
Servise vermedim onu yapacağım en son
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
Cihazı sıfırlayın düzelmez ise bir an önce aldığınız yere kusurlu mal başvuru yapın
ilkersrt
Active Level 1
Galaxy A
Onu denedim açıkcası olmadı
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy A
Cihazı aldığınız yere götürün muhtemelen donanımsal bir sorun var
nazari_a_73
Active Level 3
Galaxy A
Evet benim de 73 var yılbaşında almıştım ben de bazen yaşıyorum dokunmatiği sorunu ama ben **bleep** yaşamıyorum bazen öyle oluyor her yerler çalışıyor
Sivasspor
Active Level 3
Galaxy A
Bende de ayni sorun var telefonu alali 4 5 ay oldu ilk zamanlar yoktu sonradan guncelleme aldiktan sonra ekran kilitli ekran kilidini aciyorum kendiliginden ekran kararıyor tekrar kilitleniyor ekran baya bir can sıkici olmaya basladi baska yasayan varmi bu sorunu?