cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 WiFi problemi

(Topic created on: 05-09-2023 10:50 PM)
2821 Views
msahin
Active Level 3
Options
Galaxy A

S23 den A34 geçtim geçmez olaydım LG g6 marka cihazın wifiye 3 diş bağlı olduğu yerde benim cihaz bağlanıyor 3 2 1 diye cekim gücü azalıyor ve 1 dk geçmeden kopuyor kafayi yedirecek bu Samsung bana 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba msahin,

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

5 Comments
Frk12
Expert Level 2
Galaxy A
S23 ten neden a34 gibi basit bir cihaza geçtiniz
msahin
Active Level 3
Galaxy A
Beklenmedik Sağlık problemlerinden dolayı nakite ihtiyacım oldu yoksa bende istemezdim
Frk12
Expert Level 2
Galaxy A
Çok geçmiş olsun 🙏
msahin
Active Level 3
Galaxy A
Çok teşekkür ederim sağolun
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba msahin,

Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​ Yaşadığınız durum devam ederse, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​