mş
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-27-2024 12:20 PM (Last edited 10-27-2024 12:28 PM ) in
Galaxy A
Durup dururken telefonunuzda nem sorunu oluştu ve birkac saat gecmesine farklı kablo denemenize rağmen hala sorun veriyor. Bugün bizzat yaşadığım bu sorunun çözüm yollarından ve tecrübelerimden bahsedeceğj
1)Öncelikle telefon şarz soketini ve şarz kablosunu ince uçlu bir fırça ile temizleyin
2)Telefonunuz hala açıksa uygulamalarda usb settings cache yi temizleyin, bazı daha üst modellerde usb cache yok sanırsam, bunu yazarken referans aldığım telefon a73 dü
3)Android System ini durdurun
4)Eğer nem olmadığından eminseniz ve cihazını açamıyorsunuz, şarza takıp güc ve ses kombinasyonuyla açmayı deneyin, bu nem uyarısını bypass edecektir
5)Cihazınız destekliyorsa kablosuz şarj cihazı kullanın, en azından cihazını açabileceksiniz
6)Ben telefonumu hızlı şarj kapalı kullanıyordum, siz hızlı şarj kapatmayı deneyebilirsiniz, voltaj değişikliğinden vs de oluyormuş sanırım, cihazını açamayan kisiler usb ile şarj edebilir
7)Samsung nem sorunundan telefonu hızlıca sallamanın sorunu çözeceğini söylüyor
8)Telefon önbelleğini temizlemek
Tüm bunlara rağmen işe yaramadıysa yeterli şarjınız olduğunda formatlayabilirsiniz
Bu sorunu yaşamadan birkac gün önce de şarj kablosunda temassızlığa benzer bir sorun yaşıyordum, başka bir yan sanayi kablodada ve orjinal başlıktada bu sorunu yaşadım
Not:Şarj soketine sıcak hava üfleyen fön makinası vs üflemeyi tavsiye etmem, oksitlenmeye sebep olabilirmiş, ben fön makinası ile serin hava üfledim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2024 12:22 PM in
Galaxy A
3 Comments
Solution
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2024 12:22 PM in
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Nem-Algılandığında-Ne-Yapmalıyım-Cihazım-Şarj-Ol...
Bu gönderide işimize yarar 😊
Bu gönderide işimize yarar 😊
mş
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2024 12:23 PM in
Galaxy A
Bu güzelmiş ,nette hem ingilizce hem türkçe arattığımda fazla bir şey bulamamıştım, youtube da baktım youtube da aynı sekildeydi
F-I-R-A-T
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-27-2024 12:49 PM in
Galaxy A
S23 ümde bu sorun ile karşılaşmıştım ben de, tavşanlıleblebisi nin çözümü ile sorunum düzelmişti