KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Konuyu yeni konu açarak yazıyorum
Arkadaşlar tekrar selam, Ben başka bir şey soracağım çok uzun süreden beri araştırdığım bir konu var telefonum Samsung A34 telefonumun otomatik parlaklık seviyesi hiçbir zaman dibe düşmüyor yani loş ortamlarda parlak gibi duruyor. Oysa 6.1 geldikten sonra telefonuma hard reset attım ve otomatik parlaklık loş ve karanlık ortamlarda bayağı bir dibe kadar gidiyordu sonra bozuldu ne olduysa örneğin gece yattığım zaman yatakta telefonda gezinirken parlaklık bana fazla geliyor parlaklığı kısmak zorunda kalıyorum ve hatta bazen ekstra karartmayı açıyorum yani kısacası telefonun parlaklığı karanlık ve loş ortamlarda dibine kadar gitmiyor bunu gerçekten araştıran bilen bir arkadaşım varsa buna kafayı takan benim gibi bir arkadaş varsa bana yardımcı olsun lütfen şimdiden teşekkürler kolay gelsin. Parlaklığın hard reset'ten sonraki dipteki hali ve şu anki hali ile ilgili ekran görüntülerini de ekliyorum en dipteki hali doğal değildir elimle yapıyorum ama hard reset'ten sonra böyleydi.
Solved! Go to Solution.
24 Comments
- « Previous
- Next »
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-04-2024 10:10 PM in
Galaxy A
Tabi ki ortama göre parlaklık ayarı, evet bahsettiğiniz değerler olabilir parlaklığa göre teşekkürler.
teyyo
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2024 12:04 AM in
Galaxy A
Kardeşim sana iki sorum var... birincisi; duvar kağıdı olarak ne kullanıyorsun? İkincisi de renk paleti açık mı?
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2024 07:10 AM in
Galaxy A
Ekran simsiyah karanlık mod renk paleti kapalı.
BYHİCKİMSE
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2024 12:29 AM in
Galaxy A
Bende de aynı kardeşim, a34 lerde olan bir hata galiba... Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Aradan biraz zaman geçince aynısı olmaya devam ediyor. Artık Samsung tan bıktım usandım. Nerde eski cihazlar..🫡🫡
KEMSA
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-05-2024 07:08 AM in
Galaxy A
2 paragraf ta yazdığımı yap,ışık ayarı otomatikte kalsın elle hiç oynama,işte ikinci yazım kopyalayıp yapıştırdım.
Arkadaşlar bu otomatik parlaklık ile ilgili olarak bayağıdır uğraşıyorum şimdi bir deneme yaptım Bir bug yakaladım, telefonun otomatik parlaklığı kendi kendine kıstığı zaman biraz önceki mesajımda attığım resim gibi belirli bir seviyede kalıyor tam karartmıyor bunu karanlık ortama giderek yaptım yine düşmedi ışığı açtım yükseldi kapattım yine eski haline geldi Ben de o halde düşmeyen ışığı belirli bir seviyeye kadar elimle düşürdüm tekrar ışığı açtım bu sefer parlaklık açıldı ama ışığı kapatınca benim dibe düşürdüğüm yere geldi bu da ne demektir bu otomatik parlaklık yazılımında bir sorun olduğunu gösterir Ellen kalibre yaptığınızda otomatik parlaklık düşüyor dokununca da bozuluyor sevgili moderatörler bu yazımı herhalde dikkate alırsınız hoşça kalın.
Arkadaşlar bu otomatik parlaklık ile ilgili olarak bayağıdır uğraşıyorum şimdi bir deneme yaptım Bir bug yakaladım, telefonun otomatik parlaklığı kendi kendine kıstığı zaman biraz önceki mesajımda attığım resim gibi belirli bir seviyede kalıyor tam karartmıyor bunu karanlık ortama giderek yaptım yine düşmedi ışığı açtım yükseldi kapattım yine eski haline geldi Ben de o halde düşmeyen ışığı belirli bir seviyeye kadar elimle düşürdüm tekrar ışığı açtım bu sefer parlaklık açıldı ama ışığı kapatınca benim dibe düşürdüğüm yere geldi bu da ne demektir bu otomatik parlaklık yazılımında bir sorun olduğunu gösterir Ellen kalibre yaptığınızda otomatik parlaklık düşüyor dokununca da bozuluyor sevgili moderatörler bu yazımı herhalde dikkate alırsınız hoşça kalın.

- « Previous
- Next »