Dkdkdj View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
20 Mayıs da gelmişti en son 9 Haziran da bir daha geldi View Post
Merhaba arkadaşlar fiziki sim kart kullanmaktayım e sime geçmek istiyorum bunun için herhangi bir ücret ödermiyim teşekkürler. View Post
Hattım bu aralar bazen sadece acil çağrilar sadece aramalar diyor bazen mobil veri e yazıyor çok garip View Post
Samsung A34 cihazında mart ayı güncellemesi yaptım pil su gibi inmeye başladı. 43 dk ekran süresinde %10 şarj gitti daha önceki güncellemede bu kadar... View Post
Oyun oynadığım sırada başka uygulamalardan bildirim geliyor gelmesini istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler. View Post
A54 5G one ui 7 den sonra ekran süresi wifi açık idi bayrama gittiğim için mobil veri açtım 😊 View Post
Arkadaşlar cihazımın samsung a55 buds2 kulaklığımı kullanırken bazen bluetooth kapanmış gibi kulaklık bağlantısı kesiliyor aynı sorun watch 4'te... View Post
Koreye geldi bize hala gelmedi View Post
Bu cihaz neden bu kadar yükseldi anlamıyorum SD nedir ya View Post
Önerdiğiniz max 15 bin TL ye fotoğraf makineleri var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
2323 | |
1057 | |
891 | |
789 | |
727 |
User | Count |
---|---|