cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Koşullu arama yönlendirme aktif

(Topic created on: 12-29-2023 07:51 AM)
2508 Views
DkyaP
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba.

Her arama yaptigimda ekrana kosullu arama yonlendirmr aktif yazisi cikiyor. Operatoru aradim yonlendirme olmadigini soylediler. Bir takim kodlar verdiler. Denedim ama su yaziyi kaybetmeyi basaramadim. Ayarlara giriyorum. Ulasilamadiginda yonlendir kisminda da bir numara var. Sanirim bu da operatore ait bir telesekreter numarasi. Silinmiyor,devre disi birakilamiyor. Her arama yaptigimda bu yaziyi gormek istemiyorum.onceden boyle bir durum yoktu,direkt arama yapiyordu telefon. Numarami degistirdim,ondan olabilir diye dusunuyorum. Yardim rica ediyorum konuyla ilgili. Samsung a70 kullaniyorum
 Tesekkurler

image

image

5 Comments
mhmts21fe
Active Level 6
Galaxy A
gözüksün ne olacak niye bu kadar takılıyosun
0 Likes
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
Bir cozum oneriniz var miydi ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Burada numara var mı?1703825461796.jpg1703825461839.jpg1703825461874.jpg1703825461945.jpg
0 Likes
DkyaP
Active Level 6
Galaxy A
Evet var,oradaki ekran goruntusunu ekledim. Sanirim o numara sebebi ile o uyari cikiyor
0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy A

operatörün size gönderdiği bir bilgilendirme o yönlendirme olduğu  bilgisi  değildir. 20  yıldır benim telefonların hepsinde çıkıyor. endişe etmene gerek yok operatörün kendi bildiri arama yaparken. telesekretere bağlanması için otomatik bilgidir yani dert edilecek birşey değil.