cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

KOŞULLU ARAMA YÖNLENDİRME AKTİF

(Topic created on: 03-05-2021 03:18 AM)
3551 Views
ErdemEZİN
Active Level 1
Options
Galaxy A

Bu hatayı 1-2 gündür alıyorum ve telefon konuşması sırasında telefonum kendi kendine kapanıyor ##002# bu koduda yaptım ama yibe KOŞULLU ARAMA YÖNLENDİRME AKTİF yazısı çıktı karşıma *21# kodunu buldum internette onuda denedim geçersiz kod dedi telefon bana biri yardım edebilirse sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Kodları ne amaçla girdin bilmiyorum ama bu koşullu arama tamamen operatör üzerinden aradığın kişi ile telesekreter servisi ile ulaşılmaz olduğu durumlar için sesli mesaj bırakmayla ilgili bir sorun ve operatör ile de bir görüşün bu sorunu

View solution in context

3 Comments
ErdemEZİN
Active Level 1
Galaxy A
telefonum A71
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Kodları ne amaçla girdin bilmiyorum ama bu koşullu arama tamamen operatör üzerinden aradığın kişi ile telesekreter servisi ile ulaşılmaz olduğu durumlar için sesli mesaj bırakmayla ilgili bir sorun ve operatör ile de bir görüşün bu sorunu
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Hatalı kapanma ve açılma oluyor sanırım arama esnasında ve bu yazılımsal bir sorun olabilir bununla ilgili members uygulama açtığın da otomatik hata raporu oluşturuyor ise bu hatayı incelenmesi için Samsung yollayın devamında bunun oluşmasına neden olan yazılım ile ilgili bulunduğun ildeki Samsung yetkili servisine götürün yeniden yazılım yüklemesi yapılsın düzelir bu şekilde