cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung galaxy A51 fikirler

(Topic created on: 03-04-2021 10:33 PM)
370 Views
Bünyo
Active Level 3
Options
Galaxy A

Samsung un en çok satılan ve beğeni toplayan telefonlarından A51 hakkındaki fikir ve önerileriniz nedir?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
emretfkci
Active Level 7
Galaxy A
Bundan 9 10 ay önce arkadaşıma aldırdım baktım o çok memnun 2 hafta önce kendime aldım benim için yeterli bi cihaz ara sıra pubg oynuyorum hd ayarlarda kasma olmadan akıyo ama arayüzde herkezde sorun olduğu gibi bende de bazen animasyonlar ağır ağır işliyo o da güncellemeyle baya çözülmüş öyle diyolar fiyat performans açısından bundan iyi xiaomi cihazlar var ama ben uzun yıllardır samsung kullandığım ve stok arayüz sevmediğim için samsungla yoluma devam ettim 😅

View solution in context

Solution
ssssss3
Active Level 9
Galaxy A
**bleep** arkayi cama her turlu tercih ederim o konuda sıkınti yok fakat dedigim gibi **bleep** cerceve olmamali, 2015te degiliz. Arka **bleep** mat ustune metal cerceve olsa 10 numara olur. Ayrica kaplama alabilirsiniz arkayi korumak icin ben de aldigimdan beri kullaniyorum.

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
O fiyata o özellikler....
ssssss3
Active Level 9
Galaxy A
Güzel telefon, berbat islemci, berbat malzeme kalitesi. O telefona 720-720G koyup ustune metal cerceve koysalar inanilmaz bir telefon olurdu. Bu sene cikacak A52 cok iyi duruyor o yuzden, yine cok satan olabilir.
emretfkci
Active Level 7
Galaxy A
Malzeme kalitesi konusunda çok haklısın arkadaşımın cihazında arka ve yanlarda benekler oluştu ama o pek takmıyo böyle şeyleri bende şeffaf bi kaplama almayı düşünüyorum ilk gün ki gibi kalsın diye.
Solution
ssssss3
Active Level 9
Galaxy A
**bleep** arkayi cama her turlu tercih ederim o konuda sıkınti yok fakat dedigim gibi **bleep** cerceve olmamali, 2015te degiliz. Arka **bleep** mat ustune metal cerceve olsa 10 numara olur. Ayrica kaplama alabilirsiniz arkayi korumak icin ben de aldigimdan beri kullaniyorum.
emretfkci
Active Level 7
Galaxy A
Haklısın evet bundan önceki A serilerinde bile alüminyum kasa kullanıldı hatta A 2017 serilerinde suya karşı dayanıklılık bile vardı ama zaman geçtikçe hem kalite kaybı hemde fiyat artışları oldu acayip durumlar.
HakanDn
Active Level 5
Galaxy A
nasil bulabilirim şeffaf kaplamayi
Solution
emretfkci
Active Level 7
Galaxy A
Bundan 9 10 ay önce arkadaşıma aldırdım baktım o çok memnun 2 hafta önce kendime aldım benim için yeterli bi cihaz ara sıra pubg oynuyorum hd ayarlarda kasma olmadan akıyo ama arayüzde herkezde sorun olduğu gibi bende de bazen animasyonlar ağır ağır işliyo o da güncellemeyle baya çözülmüş öyle diyolar fiyat performans açısından bundan iyi xiaomi cihazlar var ama ben uzun yıllardır samsung kullandığım ve stok arayüz sevmediğim için samsungla yoluma devam ettim 😅