Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
sizce güncelleme ne zaman gelir ve güncelleme ile performans artarmi yoksa yavaşlama olurmu View Post
Selam! Öncelikle telefonum Galaxy A15, ve kullandığım kulaklıkta Redmi Buds 4 Active, dolayısıyla da iki kulaklık şarjını da göremiyorum. Bluetooth... View Post
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun telefonumu birisi aradığında ulaşamıyor bana sorunu anlamadim hat ile ilgili bir problemde yoktu anlamadım View Post
A35 alalı 2.5 ay fılan oldu dikkat etmeme rağmen sankı fazla kılcal çizik oldu gibi buna bir çözüm var mı gecebilir mi yani View Post
Merhaba. Telefon alacağım da sizce artı eksi yönleri ile ne alayım suanda a52 kullanıyorum memnundum A55 19 bin , s24fe 25 bin , a35 15 bin Böyle... View Post
Samsung a52 5f/ds telefona bugün güncelleme geldiğini gördüm ve standart güncellemesini yaptım neyse kapandı açıldı telefon kasmaya başladı WiFi arama... View Post
One UI 7 öncesi son güvenlik guncellemesini almış bulunmakta hadi hayırlısı testte olan büyük ihtimalle kararlı sürüm tahminimce erken gelecek n... View Post
Tek sıkıntı imeisi yok onuda sn writer tool ile yapıcam View Post
User | Likes Count |
---|---|
461 | |
344 | |
312 | |
263 | |
244 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |