cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Klavye Sorunu

(Topic created on: 09-09-2020 10:05 PM)
5279 Views
MuratA205F
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar son gelen güncellemeyle artık klavyede sayıları kullanamıyorum 1 yazıyorum 100  oluyor . Yardım edin lütfen

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Klavyeyi fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Ayarlar > Genel yönetim > Dil ve giriş > Ekran klavyesi > Samsung Klavye > Varsayılan ayarlara sıfırla adımlarını takip ederek uygulayabilirsin.

Klavye verilerini silip yeniden deneyerek gözlemleyin.
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst 3 nokta > Sistem uygulamalarını göster > Samsung Klavye > Depolama > Veriyi sil yönelgelerini takip ederek yapabilirsin.

Sorun devam ediyorsa, Samsung Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneriyorum.

View solution in context

2 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Klavyeyi fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Ayarlar > Genel yönetim > Dil ve giriş > Ekran klavyesi > Samsung Klavye > Varsayılan ayarlara sıfırla adımlarını takip ederek uygulayabilirsin.

Klavye verilerini silip yeniden deneyerek gözlemleyin.
Ayarlar > Uygulamalar > Sağ üst 3 nokta > Sistem uygulamalarını göster > Samsung Klavye > Depolama > Veriyi sil yönelgelerini takip ederek yapabilirsin.

Sorun devam ediyorsa, Samsung Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneriyorum.
mstacpym
Expert Level 1
Galaxy A
yaklaşık beş gündür bende de klavye sorunu var. yukarıda @bolt arkadaşın dediklerini ben yaptım ama çözüm olmadı. sadece klavyeyi kullanırken 'i' harfi ve silme butonu donmalar yaşıyor. hata raporu gönderdim bakalım ne diyecek. bende koruyucu camda yok ki camdan oluyor diyeyim. bir anlam veremiyorum. sinir oldum artık iyice