cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Game Optimizing Service.

(Topic created on: 01-16-2025 12:48 PM)
143 Views
MuhammedA24
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selamlar. A24 cihazımda gosu devre dışı bırakmayı düşünüyorumda Performansa ne kadar etkisi olur cihaza zararı vs olur mu? Ve nasıl devre dışı bırakabilirim rehber vs. Varsa konuyla ilgili link bırakırsanız sevinirim.

9 Comments
MuhammedA24
Active Level 4
Galaxy A
O konuyu inceledimde cihazın daha fazla ısınması dışında telefona zarar verebilecek başka bir sıkıntı yaşatır mı onu merak ediyorum
0 Likes
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Bir sorun çıkacağını zannetmiyorum zira sürekli kullanılan bir uygulama değil oyun oynamıyorsan
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 4
Galaxy A
Hocam oyunlarda performans artışı için kapatmak istiyorum.d
0 Likes
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
O nasıl bir mantık
0 Likes
MuhammedA24
Active Level 4
Galaxy A
Hocam gos telefon ısınınca performansı düşürmüyor mu? Ben düşürmesini istemediğim için devre dışı bırakmak istiyorum. Oyunlarda performans vs. Tam olsun
0 Likes
MasterPatato
Active Level 7
Galaxy A
Ben böyle bir şey yaptığını bilmiyorum bendeki cihazlar neden o zaman 43 leri gördüğü halde 60 fps veriyor
0 Likes
Alicck
Active Level 3
Galaxy A
Faydası Dokunabilir Belki Oyun Performansına Ama Sorunda Çıkartabilir Aşırı Isınma Pil Problemleri Vesayre O Yazılım Bunları Optimize Ediyordu Çünkü Performansı Kısarak 👍
0 Likes
mongoosem5
Active Level 7
Galaxy A
Helio G99 pek throttle yiyen bir yonga değil, kapatmanızın fazla etkisi olmaz. GOS sisteme gömülü geldiği için silemezsiniz, sadece devre dışı birakabilirsiniz. Bunun için bilgisayar gerekli.
0 Likes