cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung GOS kapatmaya gerek var mı ?

(Topic created on: 01-30-2024 04:42 PM)
1019 Views
Bürküt-7
Active Level 3
Options
Galaxy A
Samsung GOS ( Game optimizing service) 2024 yılında kapatmaya gerek var mı ? Gerek varsa nasıl kapatabilirim ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Hasan_A245F
Active Level 10
Galaxy A
Bu uygulamalar genellikle rootlu cihazlarda işe yarar,ama package disabler pro rootsuz çalışır ve denemekten zarar gelmez hocam👌.

View solution in context

0 Likes
34 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dursun bea zararsızdır kendileri 😀
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
İlk zamanlar zararsızdı ama android 14 gelince oyunlarda fazla zararı olmaya başladı . Mesela Codm oynuyorum ilk 10 15 dk sabit 60 fps olmasına rağmen ısınmadığı halde sonradan 40-45 fpslere düşüyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oyundan kaynaklı olabilir geliştiricilerine mesaj atın en güzeli onlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum 👍
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Keşke sadece codm de olsa söyleyeyim bu aniden fps düşüşü ve droplanma bütün oyunlarda oluyor . Codm'i örnek olarak söyledim .
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hmm o zaman kapatıp deneyin kapanıyor ise. Eğer ki sorun çözülmez ise güncelleme kaynaklıdır. İnşallah düzeltme güncellemesi verirler 😊
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Umarım gelir .
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bende kaldırmak istedim daha sonra kaldırmadım gos'u kaldırırsak cihaz tam performans alır geekbench puanı artar sonra oyundaki fps'en 15-20 fps artar benim yapmamamın sebebi gos'u kaldırdığımızda pil biraz daha hızlı gidiyormuş ve telefon biraz daha ısınıyormuş o yüzden kaldırmadım reddit ve youtube araştırmıştım ama kaldırmak istiyorsan ayarlardan geliştirici seçeneklerinden adb hata ayıklama açman lazım ve bir bilgisayarın olması lazım youtube'dan araştırıp bakabilirsin nasıl yapıldığına.
Bürküt-7
Active Level 3
Galaxy A
Onu bende görmüştüm ama şuanlık bilgisayarım yok . Başka devre dışı bırakma yolları biliyor musun ?
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Bilmiyorum onun dışında başka bir yol yok istersen yinede araştır ama youtube'dan izlediğimde herkes adb ile yapıyordu
0 Likes