- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Duyduğum bilgilere göre Game Optimizing Service uygulamasını bir şekilde devre dışı bırakırsak oyun performansı ciddi ölçüde artiyormus . Bilgisi olan var mı
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy AAtıyorum senin telefonun oyunun başında 100fps verebiliyor, bu programı kapadığında 100fps ile başlıyor, ama oynadıkça telefon ısındığından performansı az az kısıyor ve en sonunda fpsin 50ye düşüyor.
Bu program açık olduğunda ise, atıyorum seni 60fpse sınırlıyor. Ama bu sınırlamadan dolayı telefonun çok ısınmıyor ve performansını koruyabiliyor. Bu şekilde oyunun sonuna kadar stabil 60fps alabiliyorsun.
Yani sonuç olarak, eğer oyuna girdikten sonra geçirdiğin süre uzun ise açık tutman, eğer kısa kısa oynuyorsan kapalı tutman mantıklı olabilir. Ayrıca eğer harici bir fan kullanacaksan kapalı tutmak daha mantıklı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago (Last edited 4 weeks ago ) in
Galaxy AAtıyorum senin telefonun oyunun başında 100fps verebiliyor, bu programı kapadığında 100fps ile başlıyor, ama oynadıkça telefon ısındığından performansı az az kısıyor ve en sonunda fpsin 50ye düşüyor.
Bu program açık olduğunda ise, atıyorum seni 60fpse sınırlıyor. Ama bu sınırlamadan dolayı telefonun çok ısınmıyor ve performansını koruyabiliyor. Bu şekilde oyunun sonuna kadar stabil 60fps alabiliyorsun.
Yani sonuç olarak, eğer oyuna girdikten sonra geçirdiğin süre uzun ise açık tutman, eğer kısa kısa oynuyorsan kapalı tutman mantıklı olabilir. Ayrıca eğer harici bir fan kullanacaksan kapalı tutmak daha mantıklı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
4 weeks ago in