- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-30-2020 10:25 PM (Last edited 01-30-2020 10:40 PM by User0000003 ) in
Galaxy AMerhaba ben 4 ay önce samsung galaxy a70 aldım. Alırken yorumları okudum ama bir hatası varmı yokmu onu araştırmadım. Samsung zaten android de 1 numaralı telefon dedim gözü kapalı samsung a70 aldım. Aldıkdan sonra ilk 1 hafta içerisinde sarj sırasında usb takıldı çıkarıldı hatası almaya başladım.(Sadece şarjdan sonra ve typce c işaretli olan tarafla şarj ettikden sonra işaretsiz olan tarafta düzgün şarj ediyordu.)Hal böyle olunca garantiyle uğraşmak istemedim 0 telefon diye.4 ay sonunda usb takıldı çıkarıldı hatası 3 4 saate bir gelmeye başladı. Bu durum ekranın sürekli açılıp kapanmasına ve pilin çabuk tükenmesine sebeb oluyor. Servise göndermek istemiyorum.(Sebebi hem bulunduğum şehirde servis yok İstanbula gitmesi gerekiyor hemde telefonun içinin açılmasını istememem). Canlı destek telefonu sıfırlayın deneyin dediler ama telefonu sıfırladıkdan sonra değişen bir şey olmadı. Bu konuda çözümle ilgili bana yardım edebilecek olan varmı? Şimdiden teşekkür ederim.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2020 10:31 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2020 10:33 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2020 10:34 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2020 10:55 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2020 10:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-31-2020 02:35 AM in
Galaxy AMerhaba CelalAtc,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/
Teşekkürler.
MOD