?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Evet arkadaşlar İstanbul'dan Bingöl'e geldim ve buradan internet çekmiyor View Post
Uygulamalar neden düzgün değil View Post
Galaxy A24 telefonumda instagram girdiğimde bazen kendi kendine uygulamadan atıyo ve uygulamanın verilerini silmediğim sürece her girdiğimde tekrar... View Post
A54 kullanırken play sistem şubat yazıyordu şimdl a56 kullanıyorum az önce günecelleme yaptım hala şubat yazıyor çok garip View Post
Samsung galaxy a54 kullaniyorum. Whatsappta görüntülü kobuşurken karşı tarafın sesi bir anda boguklaşıp yok oluyor. Birkaç dakika ses duymuyorum aobra... View Post
Herhangi bi uygulamadan ana ekrana döndüğümde arada sırada ana ekran donuyor ve hiçbir turlu dokunma işlemiyor sadece telefonu yandan kapatıp açınca... View Post
🌟 Samsung A36 ile 1 Hafta.. Hayatımda Neler Değişti? Kullanıcı Gözünden İlk İzlenimler.. Yeni bir telefon aldığınızda ilk günler genellikle... View Post
A55 için one ui 8 geekbench testi ortaya çıktı Via:@alfatürk View Post
Samsung a54 telefonumda (diğer telefonları denemedim) erişilebilirlik tuşu özelliği etkinleştirildiğinde sanırım telefon ekran formatında bir arıza... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1557 | |
1018 | |
948 | |
556 | |
478 |
User | Count |
---|---|
67 | |
65 | |
52 | |