cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A34 5G

(Topic created on: 02-14-2024 11:39 AM)
408 Views
190710
Active Level 10
Options
Galaxy A
Arkadaşlar 3 tane sorum olacak Galaxy A34 5G ne zaman şubat güncellemesi alır diğer sorum yakın çekim netleştirme özelliği gelir mi oda herhalde camera asistan oluyor 6.1 güncellemesinde gelicek diye biliyorum bilginiz var mı ve 6.1 güncellemesi ne zaman gelir ve google play güncellemesi nasıl yapacam bana bildirim gelmedi ve yapacağım yeri de bulamadım 
19 Comments
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
A serisine 3 ayda bir güncelleme geliyor diye biliyorum. Dolayısıyla birkaç ay daha beklemeniz lazım. Asistan konusunda da hala net bir açıklama yok. Hemen her şey varsayım. Sanırım s23 serisi ile alakalı durumlar netleşti. Kalan modellerde ne olacak kesin değil.

Ayarlara girin. Güvenlik ve gizlilik bölümünü seçin. Güncellemeleri seçin. Orada Google Play sistem Güncellemelerini görürsünüz.
190710
Active Level 10
Galaxy A
Buldum ama cihazı yeniden başlatman gerek diyor güncellemenin devam etmesi için diyor ama yine aynı yazı var anlamadım
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Bazen o sorun oluyor. Bir süre beklemeniz gerek. Kendi kendine düzeliyor. Cihaz yurt içi değil mi?
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Evet yurt içi
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Mediamarkttan aldım
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Tamam o zaman. Ara sıra deneyin, bir süre sonra kendi kendine düzelecektir.
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Play store da güncel diyor ayarlar da güncellemek için yeniden başlat diyor 4 5 defa yaptım şimdi
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Birkaç gün arayla yapmak daha iyi. Bir süre böyle devam eder. Bazen birkaç hafta sonra düzeldiği oluyor. Sorun edecek bir durum değil.
0 Likes
190710
Active Level 10
Galaxy A
Şimdi düzeldi güncel yazıyor peki bu güncelledim ne oldu yeni özellikler falan mı geldi play store ne oluyor tam anlamadım bilgi alabilir miyim
0 Likes