Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy A34 5G hata düzeltme güncellemesi yayınlandı

(Topic created on: 06-30-2025 07:46 PM)
812 Views
OzanA36-5GTabA9
Expert Level 4
Options
Galaxy A

Samsung ekibi bu güncelleme ile recovery menüsüne girememe hatası düzelicekti ama düzelmedi lütfen sonraki güncelleme ile bu recovery menüsüne girememe hatasını kaldırın.Aşırı pil tüketimi sorunuda ortadan kaldırılsın.

image

11 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Recovery moda erişilebiliyor hocam. Emin misiniz erişilemediğine..

View solution in context

Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam Bildiğim kadarıyla tuş kombinasyonu ile giriş yapılamıyor ama ADB ile girilebiliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin

View solution in context

Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Bu bir hata değildi. Muhtemelen bilinçli birşeydi. Daha öncesinde A55 gibi cihazlardada aynı durum gözlemlenmişti

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Yanlışlıkla erişimi engellemek için kasıtlı yapılmıştır belki.

View solution in context

Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
🤷‍♂️

View solution in context

Solution
MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
recovery ekranına girememeyi bilerek yapıyorlar aga bilgisayara usb kablo ile bağlayınca oluyor

View solution in context

Solution
MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
hatırlarsan aga bende şikayet ediyordum sanada söylemiştim sanırım bunu sonra yurtdışı kaynaklar telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağla telefona gelen hiçbir şeyi onaylamadan telefonu kapat tuşlarla yine dene demişlerdi denedim çözüldü başka arkadaşlar S serisindede böyle olduğunu güvenlik için böyle yaptıklarını söylemişlerdi bende Samsungun bunu bilerek yaptığını ve hiçbir güncelleme ile düzeltmeyeceğini düşündüm bugün yine bilgisayara bağlayarak girdim recovery ekranına format atmak için

View solution in context

Solution
MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
bende öyle düşündüm artık bilgisayara bağlayarak giriyorum recoverye yurtdışı kaynaklardada A34 için böyle yazıyordu

View solution in context

Solution
MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
bir sürü sorun için yazdım ilgilenmediler Google Play Sistem Güncellemesi gelmiyor yazıp ekran videosu yolladım uzman ekiplerden randevu al telefonuna bağlansınlar dediler randevu aldım aradılar beni bağlandılar telefonuma hiçbir şey yapamadılar Google Play Sistem Güncellemesi gereksiz zaten deyip kapattılar telefonu muhtemelen bunu bildirsek yine baştan sallayacaklar kayıt almadan

View solution in context

Solution
MertcanS24
Active Level 10
Galaxy A
Hocam Android 15 Tab A9 var Kuzenimde Onda da aynı şekil Android 15 olan tüm Samsung cihazlarda Bilgisayar olmadan girilmiyor artık sanırsam

View solution in context

Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
sanma artik oyle yakindan bilgisayarla girmeyide yasaklar bunlar

View solution in context

17 Comments
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Recovery moda erişilebiliyor hocam. Emin misiniz erişilemediğine..
Galaxy A
Tuş kombinasyonu çalışmıyor bilgisayara usb ile bağlarsan girebiliyorsun bende bilgisayarda var ama tuş kombinasyonu varken niye bilgisayara kablo ile bağlayayım
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Yanlışlıkla erişimi engellemek için kasıtlı yapılmıştır belki.
Galaxy A
Eskiden vardı one ui 6.1'deyken ve önceki sürümlerdede vardı şimdi niye yanlışlıkla erişim olmasın diye kaldırsınki samsung saçma
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
🤷‍♂️
Galaxy A
🤷‍♂️
0 Likes
Solution
MertcanS24
Active Level 10
Galaxy A
Hocam Android 15 Tab A9 var Kuzenimde Onda da aynı şekil Android 15 olan tüm Samsung cihazlarda Bilgisayar olmadan girilmiyor artık sanırsam
Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
sanma artik oyle yakindan bilgisayarla girmeyide yasaklar bunlar
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam Bildiğim kadarıyla tuş kombinasyonu ile giriş yapılamıyor ama ADB ile girilebiliyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin