cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A25 şarj tüketimi

(Topic created on: 12-14-2024 11:27 PM)
164 Views
Bulutd
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhabalar, bugün telefonu test ederken bir durum dikkatimi çekti pil kullanımı %116 diyor bu değer ne anlama geliyor pek anlayamadım açıkçası.

Ek olarak telefonun şarj süresi sizce nasıl? Telefonumu daha 20 25 gün önce aldım ancak belli sebeplerden dolayı servise gönderdim ve toplasanız 5 6 gün kullandım ve 4 defa şarj ettim.

Görseldeki veriler bugün gün içinde oluştu.

image

10 Comments
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Baya iyi
Bulutd
Active Level 3
Galaxy A
Pil kullanımının bu kadar fazla olması normal midir?
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam birazcık ters ama normal bri zararı olmaz merak etmeyin bende de durum böyle 🙏😊1734210519847.jpg
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Merhaba ekran süresi iyi daha yeni aldığınız için belki 1-2 hafta içinde bu süre artabilir batarya kendini topladığı için, %116 demesi sizin 1 günde kullandığınız şarj miktarı yani siz 100'den 20'ye kadar kullandınız diyelim ki sonra fulldeniz ve tekrardan 74'e düşünceye kadar kullandınız toplama %116 şarj kullanmışsınız demektir.
Bulutd
Active Level 3
Galaxy A
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim, iki gün önceki batarya kullanımını da atayım buraya o zaman da baya düşüktü.

Ancak telefonu tam şarj ettim ve gün içinde de hiç şarja koymadım, %116 demesinin sebebini bundan dolayı anlayamadım aslında

Görsel 13 Aralık kullanımı içindir 1734210598016.jpg
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim şöyle açıklayayım şarj ettikten sonra %82 şarj harcamışsın şarj etmeden önce de 116-82=34 şarj harcamışsın ikisini toplayınca 116 yapıyor
0 Likes
Bulutd
Active Level 3
Galaxy A
Dünden kalan veri olduğu için galiba öyle mi anlamalıyim 😂😂
0 Likes
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Ya anlamayacak birşey yok söylediğim şey tek 1 gün için içerisinde kullandığınız şarj miktarı, gece 12 den sonra şarja takmadan 34 şarjınız azalmış şarja takıp 100 yaptıktan sonra 18'e düşünceye kadar kullanmışsınız yani 82 şarj kullanılmış 24 saat içerisinde 2 tane bu şekilde şarj kullanımı olduğu için ikisini topluyor, yani siz günde 2 kere telefonu 100 den 0 a kullanırsanız %200 yapar yani 2 tane full batarya bitirdiniz demek %116 da bir tane full batarya + %16 kullandınız demek
Umarım anlamışsınızdır.
0 Likes
Bulutd
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim anlattığınız için.