Pil 20 saat şarj oluyor telefon çalışmıyor A13 Samsung biraz ilgilen onu şarjı almıyor 20 saat niye aliyor View Post
Pil 20 saat şarj oluyor telefon çalışmıyor A13 Samsung biraz ilgilen onu şarjı almıyor 20 saat niye aliyor View Post
Merhabalar sarj aletimin uc kisminda kir vard ıslak mendille sildim sonrasında mikrofiberbezle tekrar hertarafını sildim 5 10 dakka geçtikten sonra... View Post
Arkadaşlar Samsung klavyede Türkçe dil desteği yok ya Google sesle yazma seçeneğini seçin ya da SwiftKey klavye indirin View Post
Merhaba Arkadaşlar; Dün Kvp izlerken ekranda yatay şekilde bir ip inceliğinde yeşil ekran geldi. Telefon dondu. Sonra ki gün telefon donuyor bazen... View Post
A53 den A54 e geçilir mi ne diyorsunuz A53 ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor gibi geliyor bana. A54 de durum nasıl bilmiyorum ve tasarımı falan daha çok... View Post
Merhaba Samsung a54 cihazımı araca bağlamak için bir ucu usb type-c bir ucu aux girişi olan bir kablo aldım fakat telefonuma bağladığımda... View Post
Merhaba arkadaşlar, daha önce kullandığım redmi note 9s cihazımda gece çekimleri için gcam'i kullanıyordum. A73'ün iç mekan gece çekimlerinde... View Post
navigasyon çubığunu nasıl kilit ekranında gösterebilirim View Post
Cihazım yeni 2 aylık a23 0 kapalı kutu c8haz ama batarya durumuna baktığımde iyi yazıyor durum olarak kritik iyi ve mükkemmel yokmuydu yoksa en iyi... View Post
Bana Twitter dan böyle bir bildirim geldi basınca açılmadı bu acana trol bildirim midir çözemedim View Post