TechnoBit
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-15-2022 07:42 AM (Last edited 03-15-2022 07:49 AM ) in
Galaxy ASamsung Galaxy A71 kullanıcısıyım ancak şarjımın erken bitmesinden muzdaripim yatmadan önce şarjimj %100 yapıp uyudum ve sabah uyandığımda şarj %8 eksilmisti bunun harici ekran sürem 6 saat ile 7 saat arası ve batarya serviste 2 hafta önce değişti ve cihaz 1 yillik aynı cihazı kullanan arkadaşlar bu normal mi çünkü bana normal gelmiyor
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-15-2022 09:02 AM in
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Cihazınızın incelenmesi için hata raporu gönderme düzen ediyorum çünkü yazılımsal hata olabilir Yukarıdaki linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
Cihazınızın incelenmesi için hata raporu gönderme düzen ediyorum çünkü yazılımsal hata olabilir Yukarıdaki linke tıklayarak detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
3 Comments
MuzoS20Plus
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-15-2022 07:57 AM in
Galaxy A
AOD açık olduğu için olabilir
Heyyee
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-15-2022 08:00 AM in
Galaxy A
Gece %8 şarjı tüketenin ne olduğu ortada. Always on display seçeneğini resimdeki gibi 10 sn göstermek için dokunun seçeneği yaparsan daha az şarjın gider
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-15-2022 09:02 AM in
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...