esmayazici
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Ekran sifresi koymustum pinli rakamlardan oluşan bir hızla galyana geldi degistirmek zorunda kaldım koyduğum sifreyi unuttum. Simdi değiştirmek istiyorum fakat sifre istiyor telefonumu sadece parmak iziyle açabiliyorum ne yapmam lazım sifreyi sıfırlamak için
Solved! Go to Solution.
3 Comments
Solaceexe
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-01-2022 07:50 PM in
Galaxy A
Telefonu sifirlayabilirsiniz.Pc den yedek alıp bildiğim kadarıyla
narcosis
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-01-2022 07:54 PM in
Galaxy A
Verilerinizi yedekledikten sonra cihazi sifirlamanizi tavsiye ederim..
Solution
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-01-2022 08:21 PM in
Galaxy A
Merhaba,
Samsung find my mobile ile cihazınızın kilidini uzaktan kaldırabilirsiniz. Bu linke tıklayıp Samsung hesabınızda oturup açıp gerekli adımları takip edip cihazınızın kilidini kaldırabilirsiniz.
https://findmymobile.samsung.com/
TWRP üzerinden cihazınızın kilidini sıfırlamadan kaldırabilirsiniz. (Bu işlemi detaylı anlatamayavağım isterseniz dm gelin veya youtube'da bununla hakkında bir video var size dmden o videoyu atıp gerekli işlemleri sağlayın. )
Cihazınızı sıfırlayın. (Cihazı sıfırlamak için "Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına sıfırla" adımlarını takip etmeniz yeterlidir.)
Samsung find my mobile ile cihazınızın kilidini uzaktan kaldırabilirsiniz. Bu linke tıklayıp Samsung hesabınızda oturup açıp gerekli adımları takip edip cihazınızın kilidini kaldırabilirsiniz.
https://findmymobile.samsung.com/
TWRP üzerinden cihazınızın kilidini sıfırlamadan kaldırabilirsiniz. (Bu işlemi detaylı anlatamayavağım isterseniz dm gelin veya youtube'da bununla hakkında bir video var size dmden o videoyu atıp gerekli işlemleri sağlayın. )
Cihazınızı sıfırlayın. (Cihazı sıfırlamak için "Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > fabrika ayarlarına sıfırla" adımlarını takip etmeniz yeterlidir.)