cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Ekran Parlaklığı Sorunu

(Topic created on: 07-04-2020 10:49 PM)
8694 Views
EyüpB
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba,Samsung Galaxy A70 telefonum var. Ekran Parlaklığı %75in üstüne çıkmıyor. Gün içerisinde güneşli yerlerde telefonumun ekranını, parlaklığı sonuna kadar getirdiğim taktirde net göremiyorum. Telefonum henüz 1 yıllık. Ne darbe,nede suya düşme gibi bir şey olmadı. Yardımcı olur musunuz ? Yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı olmasından endişeleniyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınızda güç tasarrufu modunun ve adaptif pil özelliğinin açık olmadığından emin olun. Eğer bunlara rağmen cihazınızda bu sorun devam ediyorsa, Samsung Members'tan geri bildirim yani hata raporu göndererek yetkililerden uzaktan yardım alabilir ve gerekiyorsa cihazınızı servise götürebilirsiniz.

View solution in context

7 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Alfatürk

kardeşim buradan sana yardımcı olamayabilirim sana tavisyem samsung tudor uygulamasını indirip cihaza uzaktan destek almanı tavisye ederim yada

Samsung members a girip hata raporu göndermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın

Yada adaptif parlaklık açıksa sorun olmuş olabilr
EyüpB
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim.
0 Likes
Çakmaktaş29
Active Level 5
Galaxy A
yazılımsal sorun var "adaptif parlaklık" bazen çalışmıyor
EyüpB
Active Level 1
Galaxy A
deli ediyor,resmen telefondan soğutuyor insanı. peki çözümü var mı? yanıt için teşekkür ederim.
0 Likes
Çakmaktaş29
Active Level 5
Galaxy A
tek çözüm yeni güncelleme
Solution
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınızda güç tasarrufu modunun ve adaptif pil özelliğinin açık olmadığından emin olun. Eğer bunlara rağmen cihazınızda bu sorun devam ediyorsa, Samsung Members'tan geri bildirim yani hata raporu göndererek yetkililerden uzaktan yardım alabilir ve gerekiyorsa cihazınızı servise götürebilirsiniz.
EyüpB
Active Level 1
Galaxy A
teşekkür ederim. denemediğim şey kalmadı, internetten araştırdım uzun süre ama yine de bi çare bulamadım.
0 Likes