cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 ekran sorunu kullanan herkes denesin.

(Topic created on: 05-12-2024 03:42 PM)
635 Views
yajupcan
Active Level 3
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar, linkli metinlerde parlaklığı sona aldığınızda ekranda bozulmalar oluyor. Bu forumda ve Hindistan forumlarında çok kez paylaşılmış. Bazıları mayıs güncellemesi yayımlanarak çozüldü vs yazmış ama galiba kronik bir sorun var sizde vereceğim linke girerek ekranı yakınlaştirmak uzaklastirma gibi hareketler yaparak sizde sorun var mı diye bakabilir misiniz?

image

7 Comments
yajupcan
Active Level 3
Galaxy A
Chromeda sorun oluyor. Samsung tarayıcısında sorun olmuyor ama bağlantı renkleri chromedaki gibi değil daha koyu renkte. Chromeda ekrandaki bozulmaları ss alınca gözükmüyor ama galeride resmi incelerken yine büyütüp küçultme yapınca ekranda bozulamlar oluyor.
0 Likes
yajupcan
Active Level 3
Galaxy A
Bu tarzdasamsung_browser_1000010126_1715518465.png
0 Likes
HAKAN_17
Active Level 1
Galaxy A
Peki galeride ekran görüntülerini büyütme küçültme değil de aralarında geçiş yaparken de oluyor mu1715523242419.jpg1715523242464.jpg
0 Likes
yajupcan
Active Level 3
Galaxy A
Yazıların üstünde cizik seklinde oluyor.
0 Likes
yajupcan
Active Level 3
Galaxy A
Hindistanta bu sorunu yaşayan bir kişiyle iletişime geçtim ve 1 mayıs güncellemesi ile bu sorunun çözüldüğünu söyledi. Samsung Türkiye yetkilileri durumdan haberi var mı?
0 Likes
Anka123
Active Level 1
Galaxy A
Aynı sorunu ben de yaşadım hatta konu açtım bu konu ile ilgili. Telefonu servise gönderdim yazılım güncellemesi yapılmış. Ekran donanımı ile alakalı bir problem yokmuş. Bu sıkıntı güncelleme gelmeden düzelmez bence. Mağazalardaki demo telefonlarda da aynı sıkıntı yaşanıyormuş
0 Likes
yajupcan
Active Level 3
Galaxy A
Sizin yani düzeldi mi? Her telefonda olmuyor ama hata ilk üretimlilerde ca. Bu sorun olabilir. Ben cihazı iade ettim. Bakalım kabul olacak mı. Sorun neredeyse nisanin basindan beri dile getirilmis samsung herhangi bir guncelleme daha sunamadi.
0 Likes