cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bitmeyen sorunlar

(Topic created on: 11-23-2023 08:35 PM)
175 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Cihazımı wifi sorunu nedeniyle servise gittim atolye aldılar batarya şarj soketi ve anakart bağlantiları değişmiş sorun devam ediyor yarın tekrar gideceğim cihazımdan soğdum ya bu kaçıncı servisw gidisim 8 olmuştur 2 kere atolyeye girdi bir kere değişim başvurusunda bulunmuştum kabul olmadı videolu kanıtla gitmeme rağmen kabul edilmedi wifi sorunu bi önceki atolye girmesinden sonra olmaya başladı anakart batarya şarj soketi ve bağlantılar değişmişti bence taktıkları ana kart bozuk yarın ne diyecekler bakalım cihazımdan soğdum artık bitmiyor sorunları cihazım A32 garentisi devam ediyor

11 Comments
Faal
Active Level 7
Galaxy A
Tüketici hakem heyetine başvur paşa paşa değiştirecekler eğer haklı iseniz
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Bence haklıyım yapıyorlar baska biryer bozuluyor kasma vardı uygulama sildiriyorlar hiç bir işe yaramıyordu yaptırdıklar bide wifi sorunu çıktı işte yarın gideyim tekrardan ne diyecekler ona göre hareket edicem bende
0 Likes
galaxyA145F
Active Level 3
Galaxy A
Knk ben artık işin yolunu buldum cihazda düzelmeyen sorunmu var New Phone😂
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Değişim talebini servise samsung a mı yaptınız , öyle yaptıysanız boşuna uğraşmış zaman kaybetmişsiniz cihaz aynı arızadan 3 kere servise giderse heleki sıfır cihaz servise gidiyorsa ilk 6 ayında değişmeleri lazım ama yapmıyorlar , tüketici hakem heyetini gidecektin kardeşim kısa yoldan
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Samsung yetkili servisinde talepte bulundum kendini kapatiyor bu o yuzden girdi kasma sorunu ile gittim atolye almadılar cihazı ve yazılımı sıfırledılar devam etti sorum yine gittim 1 2 tane uygulamadan dediler sildim onaları yine oldu dediler e posta dan telefonu sıfırlayıp başka e postadan yapın dediler yine birşey yaptım yine birşey değişmedi değişim talebinde bulundun kabul edilmedi yine oldu kasma uygulamadan atma dediler oynadınız oyunlardan boyle birşey olması mümkün oynayın gibi birşey dediler sonra ekrandan bi sıkıntı gördüler en son gittimde wifi sorunu söyledim ekran batarya şarj soketi anakart bağlantıları değişti işte eve geldim 2 3 saat oldu 2 kere bağlantı koptu diğer cihazlar bakıyorum hiçbir sorun yok cihazlardan biri a34 300 400 mbps alıyor 7 prodan da 200 300 mbps alıyor benim a32 50 mbps ve 100 mbps arası değerle alıyor j7 kaç yılık telefon o bile 100 200 mbps alıyor benim 2 yıllık telefon en fazla 100 mbps sinirden gülmeye başladım valla
0 Likes
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Şarj soruni vardı şarj süresi onu demeyi unutum 20 30 saate sarj oluyordu telefonu sadece kamerası hoparlöru kamerası ve kasası değişmedi geri kalan herşey değişri yenilenmiş telefon oldu
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Servis fişlerini kaybetme kaybettiysen git bütün servis kayıt belgelerini servisden talep et , para iadesi asla isteme verdiğin paranın değeri kalmıyor şikayeti misli ile değişim başlığından aç , bu hakkı samsung kullanım klavuzunda veriyor zaten sana ama türkiye de ki distiribütörler servisler samsung un fazla değişim için gönderdiği cihazları kendilerine çevrelerine veriyorlar , türkiye de insanlar hak aramaktan haklarından bir haber olduğu için
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Garentiden yaptıyorum para vermiyorum
0 Likes