Original topic:

Batarya

(Topic created on: 12-30-2020 12:09 AM)
5335 Views
yusem
Active Level 6
Options
Galaxy A

Telefonumun şarjı 20den sonra çok hızlı düşüyor şarja taktığımda 2 3 dakikada 1 e iniyor sonra şarj oluyor ne olmuş olablr?

71 Comments
Karaprens61
Expert Level 2
Galaxy A
sen ciddimisin saka mi yapion😁
yusem
Active Level 6
Galaxy A
nasıl yani?
Karaprens61
Expert Level 2
Galaxy A
yukarıdaki arkadasa söyledim anlattımi biraz degisik geldi yani duzlirmi ki böyle anlamadım oyzden dedim
yusem
Active Level 6
Galaxy A
hee pardon çok yorum geldi kafam karıştı 😸
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
arkadaşlar telefon nekadar eski olursa olsun 20 den en fazla 19 düşürün yeni telefonlar sarji sıfırlamak olmaz eski ise bir yıllık falan yazdığım gibi kalibrasyon yapın zaten telefonun batarya bitiren acı çektiren 100 de 5 lerde ugrasmak interneti açmak 100de 5 10 15 te kullanmak bozuyor bataryayı dediğim gibi yapın 3 sene batarya degismezsiniz
Galaxy A
aynen ben bazen sıfırlamadan takıyorum
yusem
Active Level 6
Galaxy A
ben telefonu 20 gibi şarja takayım derken hemen düşüyor işte sorun o batarya biraz hasar görmüş galiba
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
yusem öncelikle fabrikaya don sonra dediğimi uygula kalibrasyonu sonra cihaz iyi olacak tek tek saat gibi düşecek sarj ama kesinlikle 19 20 düşünce sarj et 100 olunca hemen çek +25 batarya iylesimi saglayacaksin
yusem
Active Level 6
Galaxy A
bataryam çok iyi gidiyor günde beni kurtarıyor ama işte bu sorun var diye garipsedim dediklerinizi de deniycem 😸
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
xdarking hocam bu sıfırlama fikrini kim veriyor millet bataryayı alır almaz yemiş yazık insanlara doğru bilgi vermeye çalışalım