Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
pil dağlığı neden her telefonda yok arkadaşta s24 var onda da yok ama bazılarında var View Post
Telefon ui8 yukledigimden beri cok isiniyor ve hoparlor duzgun calismiyor View Post
A54 kullanıyorum son one uı8 güncellemesinden sonra klavye donmalara başladı. Keys cafe uygulamasını kullanıyordum onun yüzünden sandım ama uygulamayı... View Post
A56 kasım güncellemesi gelmedi ben bugün gelir zannediyordum ama umarım yarın gelir View Post
Aklıma bi fikir geldi. Ve bunu sizle paylaşmak istedim. Cihazım a55 One UI 8 romu ile ONE UI 7 romunun SW Rev. yani binary versiyonu aynı. Buda... View Post
Bugün bekliyordum belki gelir diye gelmedi a56 kasım güncellemesi View Post
A15 , A16 ,A24 , TAB A9 , TAB A9+ Bu cihazların One UI 8 Android 16 güncellemesi ne zaman gelir sizce ? View Post
Sizce hala göze hitap ediyor mu? Samsung Galaxy A20 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 462 | |
| 436 | |
| 406 | |
| 403 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 9 | |
| 6 | |