cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arkadaşlar merhaba

(Topic created on: 03-18-2024 04:17 PM)
132 Views
Şeyhmusöz
Active Level 8
Options
Galaxy A
A13 7f sabah uyandığımda kendi kendine sıfırlanmış nasıl oluyor bu Ben anlamadım
9 Comments
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy A
Gmail hesabına başka yerden giriş yapılmış mı bir bak. Cihazı uzaktan silme ve kilitleme yapılabiliyor cihaz bulma ile. Sen uyurken evden başkası da sıfırlamış olabilir.
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Hepsine baktım sorun yok şimdi bu sıfırlandı telefon bozulurmu yani sıfırlamayla telefon bozukurmu
0 Likes
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy A
Bozulmaz. Kendi kendine sıfırlama garip. Daha önce hiç denk gelmedim.
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Vallahi çok üzüldüm hersey gitti
0 Likes
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy A
Geçmiş olsun. Yedek varsa yedekten geri gelir. Yanlışlıkla güvenli moda girmiş olabilirsinde güvenli mod yazısı falan var mı?
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Fotolar kurtuldu diğerleri gitti
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
Kendiliğinden olacak iş değil, kuvvetle muhtemel kullandığın uygulamalardan, girdiğin sitelerden yada varsa oyunlardan kaynaklı bir virüs tarafından olmuş olma ihtimali yüksek. Bankacılık uygulaması kullanıyorsan bankalarını önce bi kontrol et, e-devlet'ini kontrol et, ardından tlf rehberini yedekleyip o telefona hardreset le format at. uygulamaları virüs bulaşmış olma ihtimaline karşı google playden sıfırdan kur.
0 Likes
Şeyhmusöz
Active Level 8
Galaxy A
Vallahi şuan sorun yok bende şaşırdım kendi kendine nasıl sıfırlanır
0 Likes
Galaxy A
Merhaba

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes