Android 14 beta indirme turkiyede yok biliyorum ama bunun indirme yolu yokmu başka ? Cihaz A34 View Post
Android 14 beta indirme turkiyede yok biliyorum ama bunun indirme yolu yokmu başka ? Cihaz A34 View Post
SARI RENK KOYU TURUNCU OLDU YAPAY ZEKA ACIK . GÜNCELLEME ÖNCESİ OLMUYODU GÖKYÜZÜNÜN EN TEPESİNDE DEĞIŞIK ŞEYLER OLMAYA BAŞLADİ GÜNCELLEME... View Post
Samsung Members uygulaması kısmında Samsung Care+ KATIL var ve 259 gün kaldığını yazıyor. Bu ücretli mi arkadaşlar bilen var mı? Tel. A54... View Post
Google a galaxy a13 kaç yıl güncelleme alacak diye sorduğumda verdiği cevap View Post
Merhaba cihazim SM-A546E/DS cihaza one ui 6 nasil kurarim türkiyede beta programinin olmadigini biliyorum. sideload veya başka bir şekilde... View Post
Geçen gün telefonumu yere düşürdüm ve alt kenarda kırılma meydana geldi kac liraya tamir olur View Post
TELEFONU 60HZ KULLANIYORUM VE BAZI UYGULAMALAR DERIN UYKU MODUNDA. AŞAĞIDA İKİ GÖRSEL VAR BİRİSİ OYUN OYNADIĞIM GÜN BİRİSİ OYUNSUZ. YORUMLARINIZ... View Post
Beyler 4gb ramda çalışabilcek hangi oyunlar var internetli gidip cand crush sağa demen😂 View Post
Durduk yere telefonun sesi kesiliveriyor. Uygulamadan çıkıp girince düzeliyor. Titreşimi açık kullanıyorum telefonu fakat titreşimde herhangi bir... View Post
Ya cidden yeter artık. Her telefon ısınır ama bu ısınma normal değil, Instagrama giriyorum 45 46 derece, cebime atıyorum 45 46 derece en sonunda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
354 | |
171 | |
156 | |
154 | |
142 |