cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kırmızı ışık

(Topic created on: 3 weeks ago)
58 Views
FERDİ61
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. Bugün bir arkadaşım kendi telefonum da olan A35 aldı. Görüntülü konuşurken sabit bir noktada kırmızı bir nokta yanıp sönüyor bazen tamamen kayboluyor bazen sabit şekilde nokta olarak kalıyor genelde düşük ışıklı ortamda meydana geliyor hatta kamerayı eliyle kapatmasını söyledim o zaman bile arada gözükebiliyor. Daha yeni cihaz bugün alındı açılır açılmaz test amaçlı görüntülü görüşme de yaptık. Ön kamerayla fotoğrafta çektirdim orda şuanlık sorun gözükmüyor ama bu durum canımı **bleep** daha yeni kutusundan çıkmış cihaz sizce sorun neden kaynaklı olabilir ? Cihazı bundan dolayı yenisiyle değiştirmek gerekiyor mu ?

6 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Kameranın Aktif Olduğu: Kırmızı ışık, kameranızın aktif olduğunu ve kayıt yaptığını gösterir. Bu ışık, fotoğraf çekerken, video kaydederken veya görüntülü görüşme yaparken yanacaktır.
0 Likes
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
Kırmızı ışık kameranın içinde değil ben görebiliyorum telefonun sol orta kısmında nokta olarak var yani benim görüntümde öyle bir nokta yok onun görüntüsünde nokta var
0 Likes
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Pil zayıftır ya da sensör ışığıdır.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Sensörlerden birisi yakınlık veya ışık sensörü.ekran altı. Siz ekrana yaklaştıkça , ekranın aydınlatmasını ayarlıyor. Bu sensörden rahatsız olmanız için sürekli görüntülü görüşmeniz ve karşınızdakine değilde cihaza odaklanmanız lazım.😮😮😮
0 Likes
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
O telefonun sensörünü görüntülü görüşme sırasında ben kendi ekranımda görebilir miyim ? Sorunlu cihazı yakından görmedim arkadaşım başka şehirde şuan.
0 Likes
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
Konuyu yanlış anlattım galiba ben yeni alınan sorun olan cihazı göremiyorum arkadaşım şehir dışında onun görüntüsünde kırmızı ışık var yani şöyle söyleyeyim o telefınla bir video çekse videoda aynı noktada kırmızı nokto gelip gidicek. Biraz araştırdım hot pixel vs diyorlar ıso değeri artınca ve kamera ısınınca oluyormuş bundan dolayı yenisiyle değişim talep edebilir miyiz ?
0 Likes