cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

E SİM A 54 5G DE YOK? BENDE CİHAZI İADE EDİYORUM.

(Topic created on: 4 weeks ago)
92 Views
gundi47
Active Level 1
Options
Galaxy A

Kimse heveslenmesin A 54 5G de e sim yok bundan sonrada kimse samsung cihazları almasın. Biz millet olarak yeni çıkan bir cihazı ne tür özelliklere sahip olduğunu araştırmıyoruz?? Saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. A54 5g.çöptür.

10 Comments
S23Ultra_Alp
Active Level 7
Galaxy A
tüh
Neutrava
Active Level 6
Galaxy A
Küçük resme takılan insanlar büyük eseri göremez. E-Sim teknolojisi öyle ahım şahım bir özellik değil; SD kart yerine bulut uygulamaları (Drive, OneDrive) kullanmak gibi bir şey; sadece fiziksel bir şeye gerek kalmıyor. Ben şahsen bu konuyu deneyimleyen insanlarla da konuştum; eğer ikinci ve gerekli bir hatta ihtiyacınız yoksa, bir marka ve telefonu kötülemeye değmez. Eğer söz verilip de olmadığı için kınıyorsanız, bu da bir tepki biçimidir; ama inanın çoğu insan nezdinde bu bir problem değil.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Alırken e-sim varmı yokmu araştırmadınızmı. Çokmu önemli bir özellik. Ve şu an türkiyede 4/4'lük çalışmıyor.
Galaxy A
Bence e sim gereksiz. Türkiye de tam oturmadı daha. Sen takıntılısın.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy A
Rezalet puanım 0/10

Ürünün neresinde e sim desteği yazıyor Allah aşkına?
ienes
Expert Level 4
Galaxy A
Samsung ta bayraklar yarıya indi
Ayşe_Tatar
Active Level 6
Galaxy A
E-sim ne yapacaksanız? Ben kullandım bi kaç ay, bıraktım, çünkü telefona bişey olursa, acil durumda zor olur, sim kart elinizde yok, başka telefona taşımak ooooo bir sürü uğraşırsınız. Ne gerek var? Çok mu yurt dışına çıkıyorsunuz? Hiç değmez şu e-sim bence. 😊
4Lost
Active Level 3
Galaxy A
Çıkıyorsa ne yapacaksın. Sanane yani milletin isteğinden.
0 Likes
Umut0
Active Level 4
Galaxy A
Alırken niye bakmadın e sim olsa ne olur olmasa ne olur