cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Android 13 Sonrası Instagram Çok Şarj Yiyor Yardım

(Topic created on: 12-14-2022 10:41 PM)
508 Views
samsungs20febjk
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Android 13 Sonrası Instagramı Böyle Olan Varmı Android 12 de 6-7 dakikada bir şarj yerken şimdi uygulamaya girmeye korkuyorum telefonu sıfırladım uygulamayı sıfırladım güncelledim yeniden kurdum değişen yok neden böyle oldu anlamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba samsunga52bjk,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
19 Comments
Vecihi1903
Active Level 7
Galaxy A
And.13 pişmanlıktır s21 and.12 var canavar gibi 👊
0 Likes
Galaxy A
Vallahi benim a52 de canavar gibiydi hem kasmıyordu hızlıydı hemde şarj az yiyordu şimdi hem şarjı içiyor birde kasıyor nasıl iş anlamadım
0 Likes
Vecihi1903
Active Level 7
Galaxy A
And 13.den sonra mı oldu bu olaylar
0 Likes
Galaxy A
Aynen yoksa 6-7 dakikada bir düşüyordu şimdi daha girmeden dakikada bir düşüyor şarj instagramda
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Önce Android 13 One 5.0 al sonra hangisi pişmanlık yaşayarak tecrübe etmen daha doğru olur
0 Likes
Galaxy A
Gordundemi kullandınmi pismaliktir diyorsun
0 Likes
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Valla bende de öyle a32 benim cihaz
0 Likes
Galaxy A
Sizinkidemi benzer Instagram mesela kaç dakikada bir düşüyor acaba
0 Likes