Srlam arkadaşlar sizlere one uı 8.5 kullanıyorsanız eğer one uı 9 samsung sağlık uygulamasının tasarımını göstermek istiyorum baya baya... View Post
Srlam arkadaşlar sizlere one uı 8.5 kullanıyorsanız eğer one uı 9 samsung sağlık uygulamasının tasarımını göstermek istiyorum baya baya... View Post
Telefonumun ekranı sağlam olmasına rağmen standoff 2de hareket ederken kendi kendine hareketi kesiyor bu olay oyun esnasında telefon gelip açmam... View Post
OneUI güncellemesi sonrası Vodafone Internet APN kaydı silindi, sadece MMS kaldı.Elle yeni APN ekleyerek düzelttim. Güncellemelerde APN ayarlarının... View Post
A56 haziran güncellemesi ne zaman alır View Post
Samsung a25 kullaniyorum ve 8.5 ile telefonum cok fazla yavaşladı eski hizli haline getirmenin bir yolu varmi View Post
ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR UYGULAMA VARMI View Post
Selam arkadaşlar gördüğünüz gibi istanbulkart uygulamasına girdiğimde böyle uyarıyla karşılaşıyorum nedeni nedir acaba View Post
Simdi her telefon da hemen hemen aynıdır disarda isik varken telefon parlaklığı fulluyor ve 1 2 dk sonra hem telefon isiniyo hemde gereksiz pil... View Post
Samsung a16 telefonuma one ui 8,5 ne zaman gelecek View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 733 | |
| 622 | |
| 550 | |
| 482 | |
| 474 |