Original topic:

Android 11

(Topic created on: 05-10-2021 10:56 PM)
286 Views
A21sss
Active Level 10
Options
Galaxy A

İyi akşamlar arkadaşlar  A 21 s mayıs ayında  olmamıza  rağmen  gündüz 11 12 arasi güneş altında ekran panel ışığı  sonuna kadar açık olmadığı  halde 5 dakika  İnternete  girdim  ekran komple ısındı 40 dereceyi  geçiriyordu  kapattım  telefonu  bugün fabrika ayarlarına  geri döndüm  umarım düzelir  A21 s kullananlar sorun yaşadınız  mı böyle 

7 Comments
Koenos
Active Level 1
Galaxy A
Muhtemelen Android 11 sürümü cihaza ağır geliyor olabilir, yükseltmemenizi öneririm
yaralıkurt
Active Level 3
Galaxy A
Aynen öylw
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
Yükseltmiş oldum birkere ama fabrika ayarına döndüm hocam şimdi daha hızlı telefon umarım ısınma yapmaz yine
0 Likes
yaralıkurt
Active Level 3
Galaxy A
Daha yükseltmemeni öneririm👍
Koenos
Active Level 1
Galaxy A
Yorumu doğrularsan sevinirim hocam
A21sss
Active Level 10
Galaxy A
Eyvallah hocam sağol
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A21sss,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes