cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 10

(Topic created on: 04-13-2020 06:59 PM)
347 Views
hknaslnbjk
Active Level 4
Options
Galaxy A

Android 10 guncellemesini heyecanla bekleyenler var. Ben samsung a30 kullanicisiyim android 10a yukselttigime pismanim. Telefon resmen sarj somurur oldu 2 kez hardformatta attim. Keza babamda a70 var guncelleme yaptik hafiza kartini okumaz oldu. Yani diyecegim o ki android 9da kalin 10 guncellemesi gelse dahi yapmayin. Forumda cogu insan sikayetci android 10dan ama samsungun umurunda degil. Zaten buda son samsung telefonum olur bundan sonraki telefonum huawei yafa xiomi olur samsung miyadini doldurmus durumda artik.

0 Likes
11 Comments
Tezcan33
Active Level 7
Galaxy A
kardeşim a30 da birşey soracağım andorid 9 da iken telefonda QR okuyucu var mıydı
0 Likes
hknaslnbjk
Active Level 4
Galaxy A
hayir yoktu QR okuyucu.
0 Likes
SEMİH1907
Active Level 8
Galaxy A
doğru söylüyorsun kardeşim banada guncelleme gelmedi daha A10s kullanicisiyim gelsede kullanmam
hknaslnbjk
Active Level 4
Galaxy A
Bence yapmayin guncellemeyi hicbir anlami olmuyor. 1.5 gun giden sarjim 18 saate dustu zaten bir sure daha kullanip xiaomi yada huaweiye gecis yapacagim.
0 Likes
Tipibey
Active Level 6
Galaxy A
aynen kardeşim m20 kullanıyorum anroid 8.1 le geldi 9 da iyiydi 13 14 saat ekran süresi alıyordum bataryadan yoğun kullanımda bile 2 gidiyordu şuan 9 saat süre alıyorum Anroid 10 güncelledim 6 ay dir flan oldu 9 la 10 hiç-bir farkı yok gerçekten bilseydim hic guncellemezdim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Az cihaz çıkarsa sorun olmaz daha geçen A01 diye telefon çıkarttı, A01 ne ya? A02, A03 ne saçma isimler bunlar. Adam akıllı bir cihaz çıkart A10 ve A10s... serileri gayet yeterli. Ne yazık ki bu Samsung.
hknaslnbjk
Active Level 4
Galaxy A
Aynen. Amac ne anlamiyorum. Uretirsin 2 3 tane seri yeter ayni telefonun 4 tane serisini 1 ay arayla cikarmak nedir. Samsung kabak tadi verdi artik.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ha birde Samsung Türkiye 1 ayda 12 cihaza güncelleme vermesi benim gözümde imkansız duruyor. Mart ayında A80'e güncelleme veremedi, tek bir cihaz. Ve 30 gün. 2018 de çıkan cihazlar için Mayıs'a sarkar bence.
Galaxy A
aga hafıza kartını okuyo gömmeyin android 10 u