- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba herkese. Nasılsınız iyi misiniz Umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonu Nisan ayından beridir kullanıyorum deneyimlerimi sizlere bu konuda aktaracağım alınır mı alınmaz mı gönderinin sonlarında açıklayacağım. Ekran: ekran kalitesi olduğu fiyat bandına göre güzel amoled ekran karatesini biliyorsunuz zaten renk canlılığı tokluk gayet iyi bu konuda tam puan veriyorum ekrana. Pil batarya: 5000 milli amper saat büyüklüğünde bataryası ve 25w şarj desteği bulunuyor şarjımın bitme süresi konusunda tam puan veriyorum 2 günde bir ortalama şarja takıyorum sıfırdan %100'e Ortalama bir buçuk saatte doluyor tek eleştireceğim şey Keşke bir en az 50 watt hızlı şarj olsaydı. X markalara bakacak olursak 20-30 dakikada sıfırdan 100'e dolan telefonlar var bu konuda artık Samsung'un kendini geliştirmesi lazım! Kamera: olduğu fiyat bandında ön ve arka kamerası tatmin edici seviyede bu konuda sayfamda açılmış konular var bakabilirsiniz. Tasarım: ön çerçeveleri alt çene özellikle biraz kalın daha ince olsaydı daha güzel olurdu arka kapak materyal yapısı da makul seviyede ucuz hissettirmiyor. Güncelleme: telefon Android 14 ile çıktı Android 20 son büyük güncellemesi olacak güncellilik konusunda yine çok iyi. Ben genellikle WhatsApp Instagram YouTube gibi uygulamaları kullanıyorum telefonumda hafif oyunlar için alacaksanız Eğer alınır ağır oyunları pek yüklemenizi önermem kasma yapar. Velhasır kelam ucuza bulduğunuz sürece alınır ben 8.649 TL'ye aldım fiyatı böyle 10.000 TL ve üstü olursa başka modellere bakmanızı tavsiye ederim Samsung tarafında 10.000 TL'ye kadar verin 10 binin üstünde vermeyin bu telefon için a56 a36 gibi modellere bakın. Bir örnek daha vereyim otobüs simulator ultimate oyununu en ağır kalite seçeneğini seçerek oynarsanız bayağı kasar orta kaliteyi seçerek oynarsanız rahatlıkla oynatır Pek başka oyun oynamayı bilmiyorum Bu da ağır oyunlar kategorisinde olduğu için bunun üzerinden örnek vermek istedim. Gönderiminin sonuna gelmiş bulunmaktayım okuyanlara teşekkür ederim yazım hataları için kusura bakmayınız sesli yazı yazma sistemi ile bu kadar oluyor hoşça kalın.