cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Acil yardım (yeni kutudan çıkan telefon can çekişiyor)

(Topic created on: a week ago)
35 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba acil yardım lazım

Anneanneme yeni relefon aldık galaxy a16
Telefona smart switch yükledim eski telfondan yeni telefona verileri aktarmak için
Tam verileri dışa aktaracakken smart switch uygulamasında yazı çıktı hesap verileriniz aktarılsın mı diye
Evete bastım
Ondan sonra telefona bir şeyler olmaya başladı. Açılmıyordu kablo bağlı olduğu için.
Kabloyu çıkardım
Sonra telefon açıldı. Ondan sonra tekrar bağladım kabloyu telefona. Tam smart switche tekrar girecekken sistem ui çöktü. Telefona garip garip şeyler olmaya başladı. Duvar kağıdı falan gitti. Alt tarafta karıncalanma oldu ama gitti. Şu an telefon komple kapandı açılmıyor.
Yardım eder misiniz
Lütfen
11 Comments
hanbeyi
Active Level 3
Galaxy A
İşlem yaptığınız esnada Cihaz ısınmış olabilir kendini korumaya almış olabilir biraz bekleyip daha sonra tekrar deneyebilirsin , diğer yazılımsal bilgili arkadaşlar birazdan açıklama yapar .
Cemil1342
Active Level 3
Galaxy A
Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda bir kaç saniye basar mısın ?
Spaweix
Active Level 5
Galaxy A
İlk defa böyle bir şey duydum ve doğal olarak şaşırdım... Birkaç önerim var olur mu olmaz mı bilemem Güç düğmesi ve ses düğmesi tuşlarına aynı anda basarak telefonu fabrika ayarlarına sifirlmayı deneyebilirsin Tuş kombinasyonları değişiklik gösterebilir.ama benim en mantıklı vereceğim tavsiye yeni bir telefon ise garantiye vermeniz olur. 🙏
fb007
Active Level 6
Galaxy A
Isindiysa beklemeye al soğusun. Sonra uzun süre şarja takılı beklet ve sonra şarjda açmayı dene.
Galaxy A
Son durum ne? Ona göre yardımcı olayım
Galaxy A
Sıfır telefon çökmüş cano 😮
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Belki Kullanıcı Kaynaklı Çöktü Gibi
Galaxy A
Haydaa tel çökmüş, bi süre bekle, tuş kombinasyonundan da açılmazsa recovery moda alıp resetlemeyi dene
Galaxy A
Telefonu direkt ayarladan sıfırlayın ya da internet üzerinden videolarına bakarak Hard Reset atın, sistem sıfırlanacaktir, aynı işlemleri yapın, sadece tüm verilerinizi aktarmayın o kısma dikat edin.