Original topic:

A55 Wifi 5Ghz problemi

(Topic created on: 02-08-2025 01:46 AM)
267 Views
RockCharT
Active Level 10
Options
Galaxy A

Telefondan gayet memnunum ama anlam veremediğim bir biçimde 5Ghz bandından wifi bağlantısı kurduğum da upload hızım 2 3 mbit seviyelerinde çıkıyor normalde evde 100/20 İnternet var 2.4 den bağlanırsam upload normal çıkıyor ama 5Ghz den bağlanırsam çok düşük çıkıyor modemde sorun yok diğer telefonum başka marka ve o 5Ghz de tam hız alıyor ama ben ne yapsam buna çözüm bulamadım var mı başka bu sorunu yaşayan?

9 Comments
Aakons
Active Level 10
Galaxy A
exynos işlemcilerinin bazılarında wifi ile alakalı sorunlar yaşayanlar gördüm.genel exynosta böyle bir sorun var muhtemelen.
0 Likes
RockCharT
Active Level 10
Galaxy A
Sadece 5 bandında sorun yaşıyorum şebekenin problemi yada mobil veri de bir sorunum yok sadece upload hızım düşük onu anlamıyorum gerisinde bir sorun yaşamadım.
0 Likes
Aakons
Active Level 10
Galaxy A
dediğim gibi exynos işlemcilerde bağlantı kısmında sorunlar yaşayanlar gördüm 2.4 ile devam edin hocam yapacak bişey yok.
0 Likes
RockCharT
Active Level 10
Galaxy A
Mesele 2.4 ile devam etmek değil onda indirme bir miktar kaybolduğu için 5 de bağlanmak daha mantıklı ama mutlaka bir çözümü vardır eğer İnternette bulamazsam ilerleyen zamanlarda servise yollayacağım.
0 Likes
Aakons
Active Level 10
Galaxy A
en iyisi servise yollayın.hani pek bilgim yok bu konuda maalesef.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Exynos ile alakası yok bende de 5GHZ iyi çekiyordu ve hatta internet hızlı açılıyordu ama belki de wifi ile alakalı sorunlar olabilir
0 Likes
Aakons
Active Level 10
Galaxy A
sizde bir sorun olmayabilir.hem çevreden hem diğer forumlardan gördüğüm kadarıyla exynosta bağlantı sorunları çıkıyor.kendisi servise götürsün,istiyorsa burdaki en bilgili kişiye sorsun,teknik ekip kadar iyi cevap vereceğini düşünmüyorum.
0 Likes
Motun
Expert Level 1
Galaxy A
Telefonu sıfırlamayı denediniz mi. İlk aldığınızdan beri mi böyle sonradan mı oldu.
Eğer düzelmezse servis gibi
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar / sıfırla / ag baglantısı sıfırla deneyin düzelecektir
0 Likes