Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Tasarım Çok Çok Değişmesede Sonuç Olarak Bir Değişim Var Cam Korumasıda Victus 2 Olursa Güzel Bir Cihaz Çıkabilir Ön Kamera 12 Mp S24 Ultra... View Post
İkinci telefonum A34 ve alt hoparlörden ses gelmiyor telefonu sıfırladım yine düzelmedi telefonu getmobil üzerinden yenilenmiş aldım nereye servise... View Post
Arkadaslar merhaba, A16 yı yeni aldım .128 e 6gb ramli versiyonunu 1 gün oldu .Şarjı resmen kokluyor.S20fe mi satacağımdan dolayı idareten aldım.Ama... View Post
Samsung a25 telefon instagram youtube facebook vidyoları bulanık gösteriyot kalitesi 360 gibi yardım ederseniz sevinirim güncellemeden sonra oldu View Post
Arkadaşlar telefon kilit ekranındayken duvar kağıdı kalitesi düşük piksek piksel oluyor ama kilidi açıp ana ekrana geldiğimde görüntü normal kaliteye... View Post
Yeni teste girdi View Post
Güvenli klasör ile hem fotoğraflarınızı hem uygulamalarınızı güvence altına alın. Ayrıca klasörünüzün görünümünü ve isminide siz... View Post
One ui 7 beta güncelleme testi var mı View Post
Herkese öncelikle iyi geceler Members Ailesi Benim çok kısa bir sorum olacaktı şimdi bu 3 aylık güvenlik güncellemeleri güvenlik yaması düzeyi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
456 | |
453 | |
399 | |
276 | |
237 |
User | Count |
---|---|
30 | |
16 | |
14 | |