cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A71 şarj olmuyor!

(Topic created on: 01-09-2022 09:24 PM)
760 Views
evcimen
Active Level 2
Options
Galaxy A

a71  orjinal şarj aletim telefonumu aniden şarj etmemeye başladı. Baska samsung orjinal  şarj aleti denedim yine olmadı. Baska bir marka typce şarj aleti denedim yavaş (kablolu) şarj şeklinde dolmaya başladı.  Başına böyle Bi  Olay gelip çözüm üretebilen oldu mu ?

Syk09
Active Level 6
Galaxy A
Bu olmuş olabilir
evcimen
Active Level 2
Galaxy A
Bendeki sıkıntı hiç şarj almıyor ne.hizli ne de yavaş. Baska bir markanın şarjını kullanirsam yavaş şekilde şarj ediyor. Teşekkür ederim
gky_varol
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba samsung a51 % bu isaret ne anlama geliyor
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
A71 de bu sorun kronik olmaya başladı kardeşim eğer olmassa Bi servise götür garanti devam ediyorda hakkını sonuna kadar al derim
0 Likes
evcimen
Active Level 2
Galaxy A
Yetkili servise gidip gelmesi 20 gün yine mağdur olan ben olacam. Bir yıllık telefon henüz
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Garanti belgesi ile birlikte cihazın Samsung yetkili servis merkezine teslim ediniz detaylı incelenmesi gerekiyor
0 Likes
evcimen
Active Level 2
Galaxy A
Onu son çare olarak düşünüyorum. Servise gidip gelmesi 20 gün en az
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
20 gün ayrı kalırsın ama bidaha bu konu hakkında sorun çıkmaz yani değer eğer iyi kullanırsanız
0 Likes
evcimen
Active Level 2
Galaxy A
Öyle yapacağım haftaici mecbur. İlginiz için tesekur ederim iyi akşamlar dilerim
0 Likes
MUSTAFA325F
Expert Level 1
Galaxy A
Ne demek mantıklı Bi karar olur ki eğer İstanbul a yakın oturuyorsanız genelde garanti süreci İstanbul da oluyor tamir bende gönderdim j6 cihazımı 1 haftada geldi hemen elimde idi öyle düşünün 20 gün imkansız
0 Likes