?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Farklı değişik dıy home fikirlerini nereden bulabilirim? Böyle bir şey yaptım ama netten ilham alabileceğim çok bi kaynak bulamadım View Post
Gemini Live neden çalışmıyor View Post
one ui7 cok oldu artik surekli telefonun ana ekrani kitleniyor now bar buglaniyor biktim vallahi one ui 6.1 den daha sikintili View Post
Oyunsuz, sosyal medyasız olmasına ragmen çok kötü degerler veriyor. ONE UI 6 Bu da one ui 7 ONE UI 7 View Post
Selam. Galaxy A54 telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Telefonumu 2023 Haziran'da almıştım. O zaman da ısınma... View Post
Herkes ana ve kilit ekranlarını atsın bakalım 🙃 View Post
Merhabalar. Yeni güncellemeyle kilit ekranı bildirimleri nasıl şeffaf hale getiriliyor? View Post
One UI 7 güncellemesini günler önce yükledim hic bir sorun yok gayet akıcı güncellemeyi de begendim Fakat şöyle bir sorun var ki çok değil bazı... View Post
ONE UI 6 da 63 ve 125 Hz secenekleri ayarlayabiliyorken bu one ui 7 de ayarlanamıyor? Neden olmuş olabilir, ses kalitesi düşüyor yeni one ui 7 ile... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2380 | |
912 | |
905 | |
703 | |
682 |
User | Count |
---|---|
93 | |
38 | |
37 | |