cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A52 hızlı şarj olmuyor

(Topic created on: 06-05-2022 11:43 AM)
Exfatality
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

A52'ye 1 hafta önce 2 tane güncelleme yaptım ondan sonra telefon hızlı şarj özelliğini yitirdi sanki 3 saate 15w şarj adaptörü ile şarj oluyor normalde max 2 saate olurdu ve üstte kablolu şarj diye bir şey yazıyor eskiden hızlı şarj yazardı diye hatırlıyorum 

Hızlı şarjı kapattım prize taktım aynı sürede şarj oluyor açtım yine aynı süre

image

2 saate yüzde 50 şarj olmak ne demek ya

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle: Samsung Members>Destek>Tanılama>"Kablo ile şarj" seçeneğini kontrol edin.
Sorun görünmüyorsa Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmındaki "Hata Raporları" seçeneğinden Hata Raporu göndermenizi öneririm. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Ayrıca adaptörünüzü, kablonuzu (ve de bunların orijinalliğini) ve taktığınız prizi kontrol edin. En önemlisi şarj girişinizde kir bulunmamasına önem gösterin.

Hata Raporu ve kontrolleriniz de yeterli olmazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi sorununuzu büyük ihtimalle çözer.

Sıfırlama da çözüm olmazsa telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Şunu ekleyeyim ki, en başta Hata Raporu seçeneğini deneyin.

Teşekkürler, iyi günler dilerim

View solution in context

6 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
1 bilgisayar uzerinden mi sarj ediyonuz oylese normal
2 ayarlar - ciyaz bakim- pil sag 3 nokta ordaki hizli sarj kapalidir
Exfatality
Beginner Level 3
Galaxy A
Düzgün okuduğunuza emin misiniz ezbere cevap veriyorsunuz gibi üstte 15w hızlı adaptörle şarj ediyorum diyorum ve hızlı şarj açık ve kapalı şekilde denedim süreleri aynı diyorum
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bende a52s var ayni adaptor ve ayni pil var ben 15 w 1.40 saat diyor ayri sarj aldim super hizli sar oda 1.15 dk indi
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ama siz telefon bir sifirlayin yine ayni srkilde alirsaniz sarj soketinizte sorun var dir o zamanda servise bi gitdip kontrol edirmelisiniz
Exfatality
Beginner Level 3
Galaxy A
Teşekkür ederim
Solution
Galaxy A
Merhaba

Öncelikle: Samsung Members>Destek>Tanılama>"Kablo ile şarj" seçeneğini kontrol edin.
Sorun görünmüyorsa Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder kısmındaki "Hata Raporları" seçeneğinden Hata Raporu göndermenizi öneririm. Yazılımsal olarak yetkili kişiler tarafından detaylıca incelenip size birkaç gün içinde dönüş sağlayacaklardır.

Ayrıca adaptörünüzü, kablonuzu (ve de bunların orijinalliğini) ve taktığınız prizi kontrol edin. En önemlisi şarj girişinizde kir bulunmamasına önem gösterin.

Hata Raporu ve kontrolleriniz de yeterli olmazsa verilerinizi yedekleyerek telefonunuzu sıfırlayabilirsiniz. Sıfırlama işlemi sorununuzu büyük ihtimalle çözer.

Sıfırlama da çözüm olmazsa telefonunuzu donanımsal olarak kontrol edilmesi amacıyla Garanti Belgesi ile Samsung Yetkili Servis'ine vermenizi tavsiye ediyorum.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Şunu ekleyeyim ki, en başta Hata Raporu seçeneğini deneyin.

Teşekkürler, iyi günler dilerim