Original topic:

Galaxy A55 OneUI 7 Sorunları

(Topic created on: 06-02-2025 10:02 AM)
388 Views
OzkanBirak
Active Level 4
Options
Galaxy A

1- Yavaşlık söz konusu, önceden gayet akıcı ve stabil iken bu güncelleme arka planda şarkı dinlerken twitter kullanınca Spotify'ı kapatacak kadar kötü optimize edilmiş.

2- Kamera çok fazla drop yiyor, hangi modu kullanırsa kullanayım, video, fotoğraf, fotoğraf çözünürlüğü ve çekim ayarları **bleep** etmiyor, kamera uygulaması çok **bleep** donuyor. Videoları resmen 5fps çekiyorum. Kamera açıkken arkada bir uygulama çalışıyorsa birkaç dakika boyunca cihazınıza veda edin. Kullanılamayacak seviyede yavaşlıyor.

3- Özellikle kilit ekranında arayüzdeki öğeler birbirinin üstüne biniyor. Now Bar, daha fazla bildirim görüntüle butonunun üzerinde görüntüleniyor. Good Lock ile kişiselleştirdim ve saatin boyutunu değiştirerek bir şekilde geçici çözüm elde ettim.

4- Batarya AŞIRI hızlı tükeniyor. Bir günde 2 - 3 kere telefonumu şarj etmek zorunda kalıyorum. 

Birçok farklı çözüm denedim ancak çalışmıyor. Evet, senin söyleyeceğin çözümü de denedim, olmuyor. Samsung'un bir ara güncelleme yayınlayıp hataları gidermesi şart.
7 Comments
HKN006
Active Level 9
Galaxy A
Hemen hemen 5 kişiden 3 ü bu sorunu yaşıyor şuan düzeltme güncellemesi geldi s25 e zamanla bizede gelir ama soğudum sarj makinesi ile gezer oldum
imblue
Active Level 5
Galaxy A
İyi ki güncelleme yapmadım. Şuan one ui 6.1'den gayet memnunum. Düzeltme olursa yüklerim ileride.
OzkanBirak
Active Level 4
Galaxy A
Evet bence de yüklemeyin, sorunlar giderilince kurarsınız
0 Likes
HzBlackSea
Active Level 3
Galaxy A
Ben güncelledim ardından hemen telefonu sıfırladım gayet akıcı ve takılmalar falan bende yok
Şarj konusunda şuan uzmedi eskisende bi farkını göremedim günde 3 4 defa sarja koyma biraz abartı olmuş ben 1 kere takiyorum akşama kadar elimden düşmüyor yine de 30 40 larda eve gidiyorum
OzkanBirak
Active Level 4
Galaxy A
Herkeste aynı sorun olacak diye bir şey yok tabii. Telefonu da sıfırlayıp baştak kuracak vaktim yok, passkeyler oturum açmalar uygulamalar derken saatlerce onunla uğraşmak zorunda kalacağım. Bu sorunların çözülmesi Samsung'un sorumluluğu.
0 Likes
HzBlackSea
Active Level 3
Galaxy A
Tabi ki öyle de zaten güncellemeyi zar zor verdi erteledi bir daha ki güncellemeyi ne zaman verecegi mechul en azindan sıfırlayıp kafan rahat olur
0 Likes
61Hakann
Active Level 6
Galaxy A
Ben odin üzerinden sıfırdan kurdum böyle sorunları yaşamıyorum çoğu kullanıcı 7 yi 6.1 in üstüne güncellediği için optimizasyon sorunları yaşıyor bunun için en iyisi odin üzerinden sıfır kurulum
0 Likes