cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 amoled ekran yanığı

(Topic created on: 04-02-2021 12:56 AM)
436 Views
boywholived
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba bu sorunu bir kaç gün önce yazmıştım. Yarın götüreceğim. 21 nisanda hem garanti hem de mediamarkt'ın yapmış olduğu kasko bitiyor. Eğer garanti ücretsiz değiştirirse garantiye vermeyi düşünüyorum ama olur da değiştirmezse o güne kadar kasko biterse diye de kuşkuluyum. Sorum şu ürünü mediamrkt'a verdiğim zaman ürün samsung'a mı gidiyor yoksa kendi teknik servisleri mi var? Orijinal ürün takılmaycağından korkuyorum açıkçası. Bu yüzde samsung'a mı gitsem direkt

7 Comments
Solution
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
samsung teknik servise gider ayrıca amoled yanığı oluşmuş ekranı ücretsiz değiştiriyorlar diye biliyorum
boywholived
Active Level 3
Galaxy A

yani direkt mediamarkt a gitsem yeterli di mi?

0 Likes
Solution
CemKaraca
Active Level 7
Galaxy A
Kaskosu varsa direkt gönder. 2-3 güne gelir. Mediamarkta gönder bence aldığın yer olsun garanti olsun.
boywholived
Active Level 3
Galaxy A

aynen var, tamamdır öyle yapayım. teşekkürler. Biraz paranoyak olduğum için orijinal ekran mı takarlar emin olamadım.

0 Likes
CemKaraca
Active Level 7
Galaxy A
Orjinal takarlar tabi. Takmazlarsa tekrar bildir yada tüketici hakem heyetine başvur.
0 Likes
MUSTAFASEZER
Active Level 8
Galaxy A
evet çünkü servis samsung Türkiye servisi yan sanayi ürün takmazlar sorunla ilgili bilgi fişiyle onlar gönderir eğer samsungun belirlediği büyük şehirlerden birinde yaşıyorsanız samsung merkezini arayarak ücretsiz kurye hizmetinden yararlanabilirsiniz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Kasko da samsunga gonderir ama kendiniz direk samsung servise verirseniz hizli olur islem 2 gune medya mark kargo verecek 2 gun surer islem yapilmasi 2 gun dersen geri gelmesi 1 hafta yakin bulur