cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ekran

(Topic created on: 07-01-2024 10:27 AM)
301 Views
Abdullah299
Active Level 3
Options
Galaxy A
A52 cihazım da amoled yanığı oluştu çok dikkat etsemde android 14 de güncelleyince oldu. bir süre 6.0 da kullandıktan sonra oldu muhtemelen. 6.1 oneu sürümünde ekran koruma özelliği geldi dendeniyor doğru mudur?
10 Comments
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Abi kötü olmuş ya garanti varsa gönderin yoksa bile yaptırın ilerde gözünüze daha çok batabilir şu ekranların da en sevmediğim tarafı bu biraz da şans işi kimi full parlaklikta şarjda ısındırarak da oynasa hiçbir sıkıntı olmuyor kimi de dikkatli kullansa da yine de amoled yanığı olusabiliyor aynısı başıma gelirse bundan sonra ips ekranlı cihaz tercih etmeyi düşünüyorum
0 Likes
Abdullah299
Active Level 3
Galaxy A
garantisi var evet şuan az belirgin götürsem belkide problem yok diyecekler o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Doğru kullanıma engel olunca üstüne düşüyorlar mesela bende pil sağlığı %90 değiştirmek istedim teknik servisle konuştum ama %80den aşağı olunca garanti kapsamında değiştiririz dediler
0 Likes
Abdullah299
Active Level 3
Galaxy A
her servis başka bir şey diyor bu durumlarda hocam
0 Likes
Galaxy A
hemen değiştirt,hiç bekletme.
0 Likes
Abdullah299
Active Level 3
Galaxy A
garantisi var evet şuan az belirgin götürsem belkide problem yok diyecekler o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum
0 Likes
Galaxy A
diyemezler eger amoled yanıgı belliyse.
0 Likes
Abdullah299
Active Level 3
Galaxy A
işte çok belirgin değil dikkatli de incelemez onlar
0 Likes
Galaxy A
az ya da çok farketmez,sorun varsa değişmek zorundalar
0 Likes