cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 şarj problemi

(Topic created on: 07-24-2020 07:23 PM)
389 Views
Mert1
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum şarj cihazlarının hiçbirinde şarj olmuyor. Kapandığında ise şarj cihazına taktığmda şarj olduğunu söylüyor ancak %1 gibi sayiyi göstererek çıkan yesil yanıp sönen ekran değil. Sadece bir daire icinde elektrik simgesi olan ekran ile şarj olduğunu bildiriyor ama sorun şu ki aslında şarj olmuyor. Çünkü telefonu açtığımda %1 ve şarj olmamış şekilde açıyorum. Ve telefon hiç bir şekilde açıkken şarj olmuyor. Ancak servise götürdüğümde telefon nasıl oluyorsa hiçbir sorun çıkarmadan şarj oldu. Adaptorde veya kabloda sorun olabilecegini dusunup yenisini aldim .Kullandığım adaptör orjinal ve samsung yetkili servisinden aldım. Ama buna rağmen sorun hala devam ediyor. Telefon açıkken bildirimlerde şarj oluyor bir usb cihazına bağlı ibaresine benzer bir yazı yazıyor. Üzerine bastığımda ise beni usb ayarlarına götürüyor. Orada bağlı cihaz ve bu cihaz diye iki seçenek var. Bağlı cihaz seçili ve diğerine geçmeye çalıştığımda geçiş başarısız oluyor. Bu iki seçenek dışında onların altında da daha transferi/samsung auto , şarj etme ve 2 tane daha şey yazıyor onların ne olduğunu unuttum. Anladığım kadarıyla sorun telefonun yazılımsal kısmında. Çünkü servise götürdüğümde hiç bir sorun yaşamadan %6 ya kadar şarj ettiler. Ve kendi usb kablomla da denettirdim onla da kendi şarj ettikleri kaynaktan şarj oldu. Kendi şarj ettikleri kaynak bir adaptör değil farklı bir seydi. Lütfen yardımcı olun tekrar servise gitmek istemiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mert1,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Galaxy A
Selam Dostum,

Birde başka prizlerle denermisin.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Mert1,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes