Ahmetqqq
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-18-2022 08:43 PM (Last edited 04-18-2022 08:48 PM ) in
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar Mart güncellemesinden sonra telefonumda ses problemi meydana geldi videolar hızlı oynuyor sesler gelmiyor telefonla konuşurken hoparlöre aldığımda telefon çöküyor kilitleniyor ses mikrofon gidiyor yani kısaca ses ile ilgili birseye girdiğimde telefon çöküyor reset atıyor yarimsaat Samsung ekranında takılı kalıyor bazen kapanıyor şarj aleti takınca acıyorum. Hardreset attım fabrika ayarlarına döndüm mart ayından önceki resmi yazılıma odin ile döndüm android system webview verileri sildim güncelledim çözüm olmadı Samsung yetkililerinden destek istedim uzaktan hata raporu gönderdim ben telefon çöküyor diyorum bana ekran görüntüsü alın atın diyorlar ilginç bir yaklaşım. Bir kaç arkadaşında başına gelmiş acaba başına gelen veya gelipte çözüm bulan varmı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-18-2022 09:05 PM in
Galaxy A
Verileri yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına komple sıfırlamanız öneriyorum Eğer bu işlemi yapmanıza rağmen sorun halen devam eder ise garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor.
Servis işlemleri hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. 444 77 11
Servis işlemleri hakkında detaylı bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. 444 77 11
1 Comment
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-18-2022 09:05 PM in
Galaxy A
Verileri yedekleyip cihazı fabrika ayarlarına komple sıfırlamanız öneriyorum Eğer bu işlemi yapmanıza rağmen sorun halen devam eder ise garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekiyor.