cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33'ün A34'ten daha iyi kamera performansı vermesi

(Topic created on: 01-05-2024 11:37 AM)
85 Views
cgtygencoglu
Active Level 3
Options
Galaxy A
Şubat ayında anneme A33 satın almıştık. Kamerasinin renklerin doğallığı kesinligi kalitesi çok hoşuma gitmişti. Daha sonra kasım'ın son günlerinde benim de telefon alma ihtiyacım olmuştu bende A33'ten memnun olunca kendime bir üst jenerasyonu olan A34'e üstün körü bir bakış attim. Herkes performans ve kamerasından övgüyle bahsedince bende A34 satın aldım. Ama durum tam bir hüsran özellikle düşük ışıkta A34 A33'un özellikle on kamerada fotoğraf ve video (inanilmaz solgun ve kumlanma sanki sepya filtesi atilmis gibi),arka kamerada da video olarak tam bir hüsrana uğrattı. Sensörlerini arastirdigimda iki telefonda da aynı sensörler bulunuyor. Ama bu **bleep** neden bu kadar fazla veya bir çözümü var mi? Teşekkürler.
13 Comments
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Üstüne anlam veremediğim dxmark sonuçları a33 85 puanken a34 92 puan alıyor. Neye göre değerlendiriliyor anlamış değilim.
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Ancak reklam yapsınlar valla oldum olası Samsung kameralarını sevmezdim aldandık işte bu cihazı eşime aldık daha önce kendisinde xiaominin redmi note 7 si vardı onun kamerası bile bu cihazdan çok çok iyiydi fotoğraf çekmeyi amatörce de olsa çok seven insanı aşırı derece mutsuz etti bu telefon kesinlikle hakkını vermeyen en azından tatmin edici bir kameraya sahip olmalıydı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadık anlayacağın
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Umarım güncelleme ile en azından a33 performansini yakalar.
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy A
En İyisi İphone Kamera Olarak Tartışılmaz.
0 Likes