cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33'ün A34'ten daha iyi kamera performansı vermesi

(Topic created on: 01-05-2024 01:13 AM)
512 Views
cgtygencoglu
Active Level 3
Options
Galaxy A
Şubat ayında anneme A33 satın almıştık. Kamerasinin renklerin doğallığı kesinligi kalitesi çok hoşuma gitmişti. Daha sonra kasım'ın son günlerinde benim de telefon alma ihtiyacım olmuştu bende A33'ten memnun olunca kendime bir üst jenerasyonu olan A34'e üstün körü bir bakış attim. Herkes performans ve kamerasından övgüyle bahsedince bende A34 satın aldım. Ama durum tam bir hüsran özellikle düşük ışıkta A34 A33'un özellikle on kamerada fotoğraf ve video (inanilmaz solgun ve kumlanma sanki sepya filtesi atilmis gibi),arka kamerada da video olarak tam bir hüsrana uğrattı. Sensörlerini arastirdigimda iki telefonda da aynı sensörler bulunuyor. Ama bu **bleep** neden bu kadar fazla veya bir çözümü var mi? Teşekkürler.
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A34 5G android 14 den önce kamera güzeldi fakat android 14 güncellenince kamera kötüye gitti hiç net ve güzel çekmemeye başladı sorunlar bitmiyor
0 Likes
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Android 13 te de ayni soruyu yaşadım hocam genel bir problem mi var moralim bozuldu ya
0 Likes
LYNXD3M0N
Active Level 4
Galaxy A
Kamera ayarlarından fotoğraf çözünürlüklerini kontrol edebilirsin.
0 Likes
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Çözünürlükler birebir aynı hocam pek çok kez kontrol ettim. Ama cok üzdü yani beni
0 Likes
LYNXD3M0N
Active Level 4
Galaxy A
Ayarlarda HEIF var bunu kapalı tutarsan çözünürlük artar.
0 Likes
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Ayarlarım bu sekilde1704407642428.jpg
0 Likes
WhiT3-LiON
Active Level 5
Galaxy A
Hocam a34 öyle, daha önce bazı yorumlarda ve youtube videolarında yazdım ama fanboylar sağolsun fena savunmaya geçmişlerdi, bendeki a34 de öyle, yani kimse kusura bakmasın ama benim tabirimle b.ktan hallice foto çekiyor, şu ana kadar kullandığım en kötü kameraya sahip telefon
cgtygencoglu
Active Level 3
Galaxy A
Aynı sensörler bulunurken nasil böyle çekiyor anlamiyorum.
0 Likes
BenPala
Active Level 5
Galaxy A
Fotoğraf çekmekten nefret ettiren bir telefon kesinlikle berbat ötesi bir kameraya sahip..
0 Likes